тази седмица ще купя климатик.спрях се на 2 модела.
TOSHIBA RAS-107SAV-E5 и
HITACHI RAS/RAC-D10EX3
моля за помощ от хора,които биха могли да ги сравнят.
тази седмица ще купя климатик.спрях се на 2 модела.
TOSHIBA RAS-107SAV-E5 и
HITACHI RAS/RAC-D10EX3
моля за помощ от хора,които биха могли да ги сравнят.
за спалня,която е 15 м2.просто нямам парно.но пък е южна стая.
Най-здравословният сън е при температури между 18 и 19 градуса по Целзий. За южна стая- най-добре маслен радиатор или друг подобен конвектор, при положение, че другите стаи са отопляеми. Ляга малко по-скъпичко, но си е супер!
може би е така.но аз искам мнение не с какво да се отоплявам,а кой от двата посочени климатика е по-качественият.
Като марка аз съм за Тошиба, но новата серия Авант е с леко съмнителни параметри и трудно може да се гарантира нещо при нея. Евентуално ако намериш RAS137-E3 също е вариант
съмнителни?не отговарят на това,което се описва, или имаш друго предвид?а за "хитачето?не е ли добро предложение?
Този пост е редактиран от bilian; 04-09-13 в 17:05.
По-скоро описаните данни са притеснителни, много изпилена машина с тъкко разгъване на компресора. Хитачи 25 PPA наглед е по-добре, но и за нея нищо сигурно не може да се каже докато не мине поне една зима.
да разбирам,че това са модели,които са нови и нямат история?май ще е на късмет.ама за мен тошибата е по-маркова.но пък хитачито е с повече екстри.затова пуснах и темата тук.
Да, малко на сляпо ще бъде. Потърси Тошиба Авант, но серия Е3. Обърни внимание на този индекс, че някои търговци могат да почнат да ти пробутват Е5 като по-нов и по-добър.