Резултати от 1 до 7 от общо 7

Въпрос за UDR 285

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Apr 2012
    Мнения
    7
    #1

    Question Въпрос за UDR 285

    Здравейте, от 6 м. използвам UDR 285, купен втора употреба от Варна. Лятото не съм му сменял настройките направени от монтажниците, но сега като разбутах режимите, не мога да се справя добре с управлението. Беше ми предоставено много скромно ръководство за дистанционното (WH-F1P) - снимката му, с описание на основните бутони и към гаранционната карта обяснени само няколко йероглифа, отговарящи на основните режими. Прегледах постовете в темата и имаше някой полезни, но линковете към тях не работят. Също така в първата тема с инструкциите има линк, в който фигурира моделът ми, но инструкцията е .pdf на японски, който не мога да конвертирам. Молбата ми е ако някой има инструкции за експлоатация както на климатика, така и на дистанционното да я сподели с мен. Основният ми проблем към момента е, че на вътрешното тяло има 3 диода, като сега ми свети най-левият в червено и паралелно с това спря да свети индикацията на йонизацията (синьо-виолетова лента над диодите). Благодаря ви!

  2.  
     
  3. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010
    Мнения
    327
    #2

    Отговор: Въпрос за UDR 285

    1-во вашия модел се изписва по следни начин RAS-285UDR и оригиналното дист.у-е е WH-F1U
    2-ро дист.у-е което са ви дали е за по-стария модел RAS-285PDR
    3-то този индикатор е за почистване на филтрите и плазмата,след като се почистят индикатор се нулира от бутон под капака...... 空清リセット・自動運転ボタン така е убозначен бутона (задържаш го 3~5 сек)
    4-то ето и превода
    wh-f1p.jpgtoshiba udr.jpg

  4. Novice
    Тук е от
    Apr 2012
    Мнения
    7
    #3

    Отговор: Въпрос за UDR 285

    Г-н Божков, изключително много Ви благодаря за бързият отговор, изключително полезна ми беше информацията. Имам още един въпрос - когато започнах да чистя филтрите, гнездата са 2 - по-голямо и по-малко. В по-голямото има един голям тъмносин фълтър, а в по-малкото под мрежестият филтър няма нищо, но се виждат едни жлебове. Там какво би трябвало да има?

  5. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv
    Мнения
    9,749
    #4

    Отговор: Въпрос за UDR 285

    Optical regeneration deodorizing filter.

  6. Novice
    Тук е от
    Apr 2012
    Мнения
    7
    #5

    Отговор: Въпрос за UDR 285

    Благодаря Aleksandras!

  7. Novice
    Тук е от
    Oct 2016
    Мнения
    1
    #6

    Отговор: Въпрос за UDR 285

    Здравейте, извинявам се, че се намесвам в дискусията но имам проблем с климатика, не мога да го настроя както искам. С оригиналното дистанционно съм wh-f1y, не мога да разбера дали като натисна бутона за плазмен филтър съм го пуснала или спряла с тези йероглифи, които ми излизат. Също така както духа топло и изведнъж обръща на студено, а искам като направи зададената темп. да спира да духа.... ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна.

  8.  
     
  9. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv
    Мнения
    9,749
    #7

    Отговор: Въпрос за UDR 285

    WH-F1Y не е за UDR серията, а за YDR серия. Има вероятност да сте задали автоматичен режим. Определено не сте наясно с използването на управлението.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе