Добре изглежда, клапите са две и са бая големи.На горната и някакви тунелчета, като разпределители са сложили.По каталози гледам, че външното пак е 41 кила, не е 35, както каза един колега в предни постове.А вътрешното е 15 кила този път.
Преглед за печат
Добре изглежда, клапите са две и са бая големи.На горната и някакви тунелчета, като разпределители са сложили.По каталози гледам, че външното пак е 41 кила, не е 35, както каза един колега в предни постове.А вътрешното е 15 кила този път.
Корав изглежда. Клапите са леко грозновати, но това да му е проблема... Външното беше сравнително високо, не можах да го снимам.
Това е австрийската му цена,според техният аршин.Като дойде в БГ ще поевтинее още,а година по-късно ще "търка пейката" като 6.5,ако допълнително не му оправят цената.Може и да бъркам и да стане страхотен хит,все пак за всеки влак си има пътници...
3а 3-та,5-та и 6-та серия всичко е казано,но те вече са история.Исках да кажа,че е непродаваема тая нова 8-ма серия в БГ,при цена от 3500 лв. 10-та без монтаж!Просто не и е там мястото.Там е царството на новото уруру,а засега няма конкуренти на хоризонта......Като наместят цената до тая на 5-та серия,т.е. с едни 1300 лв. надолу,нещата ще си дойдат по местата.Все пак имат сходни показатели.
Царството на урурото е едно царство...жива мъка.
Не вярвам да е на европейска цена, то значи да не продадат нищо.Сигурно ще го сложат като начало на около 2100-2200 лева.Макар при ТОШИБА началната цена да си остава с години напред.Аз поне не съм виждал да им падат с повече от 100-150 лева цените във времето.Ама това 15 кг вътрешно тяло е страшна съблазън да ви кажа.Пък за уруру-то съм съгласен със Сашо.Освен това новия модел определено е по-слаб в студа от стария по мое мнение, като сравнявах сервизните и таблицата за мощностите.
Моделите климатици независимо от марката, които се продават на европейските цени в България се броят на пръстите на едната ми ръка.
Просто тук пазарът е съвсем различен, а и потребителите нямат пари.
Цената за 10-ка се очаква да бъде между 2300 и 2400 лв. към краен клиент. Съответно 13-ката малко повече. На който му е скъпа може да си я поръча от Австрия с 16% отстъпка. ;)
Аз от безмитния на гръчката граница може ли?
Е аз като привърженик на Мечо Пух харесвам 6-тата серия.
Следващите серии ще видим.Я камилата я камиларя.
май ще има ИЗХВЪРЛЕНИТЕ ОТВРЪЩАТ НА УДАРА...............пак.а по въпроса за царството,май ще НЕБЕСНОТО..........
Тошиба се сетиха ,че и в Европа не става с по 8 кила вътрешно тяло .. остава да улучат цената .. тоя модел ще си изключва ли единия цилиндър ?
Не може да консумира само 90 вата с двата цилиндъра. Освен ако вискозитета на фреона, с който е зареден, не е като на пчелния мед. С гаранция ще се изключва единия цилиндър, освен ако не са объркали техническите данни с мощностите.
Още няма сервизна или друга техническа документация из мрежата, поне аз не съм видял.Като пуснат нещо, ще се поизяснят нещата.