Днес платих новия мултисплит. Цената се оказа същата, като на предишния. Кеф.![]()
Днес платих новия мултисплит. Цената се оказа същата, като на предишния. Кеф.![]()
Какво беше външното? RAS-2M18S3AV-E?
Да, такова е.
Дойде време да се похваля с новата си придобивка. Същата, като старата...
Вътрешно Toshiba RAS-B10N3KV2-E1 за кухнята:
IMG_20170822_230422.jpg
IMG_20170822_230441.jpg
Вътрешно Toshiba RAS-B13N3KV2-E1 за детската:
IMG_20170822_230504.jpg
IMG_20170822_230516.jpg
Външно Toshiba RAS-2M18S3AV-E:
IMG_20170822_230549_HDR.jpg
Монтажът го поверих на същата фирма и стана, както очаквах, безупречно. Вече съм климатизиран отвсякъде.
Направил си най-добрият избор.
![]()
Не беше трудно решение. След като миналата зима тествах първия мултисплит, беше много лесно да се спра отново на този модел и за останалите стаи. Тази зима духалка в кухнята няма да има.
Да попитам има ли някаква разлика между 10ката и 13ката вътрешни, защото ги гледам че са с еднакви размери?
Колко метра ти е тръбния път от външното до всяко от вътрешните?
Гаранцията 60месеца ли е и какви са условията за да се ползва (има ли изисквания за задължителни профилактики)?
Благодаря.
Моят тръбен път е около 2 метра. Няма изисквания за задължителни профилактики. Не мога да ти дам мнение как е гаранционното обслужване, защото не съм го ползвал.
36 месеца е гаранцията за мултисплитовете. Няма изискване за задължителна профилактика.
Не знам как dimkaraganchev го намира за под три хилки....Гледам, гледам и все на 3,5 отива...и с монтажа та на 4.
С връзки...![]()
dimkaraganchev, моля отговори ми на въпросите:
Колко метра ти е тръбния път от външното до всяко от вътрешните?
Гаранцията 60месеца ли е и какви са условията за да се ползва (има ли изисквания за задължителни профилактики)?
Благодаря.
Не четеш ли? Мултито е 36 месеца гаранция.
Първият мултисплит е с 3 години гаранция, вторият - с 5. Тръбният път и при 2-та е горе-долу еднакъв - на едното вътрешно е около 2 метра, а на другото - около 6-7 метра. Засега съм доволен от избора на тези мултита. Няма нещо, което да ме дразни.