Здравейте!
Не открих отделна тема за тази серия на Тошиба - Toshiba RAS-B10J2KVSG-E/RAS-10J2AVSG-E EDGE.
Ще се радвам ако споделите мнения и отзиви.
Интересува ме в частта му за отопление и дали да избера този модел ИЛИ Gree Amber Nordic?
Здравейте!
Не открих отделна тема за тази серия на Тошиба - Toshiba RAS-B10J2KVSG-E/RAS-10J2AVSG-E EDGE.
Ще се радвам ако споделите мнения и отзиви.
Интересува ме в частта му за отопление и дали да избера този модел ИЛИ Gree Amber Nordic?
Още е нов.
Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk
600 ватов компресор с 550 грама фреон и 25 кила външен хардуер - може пък и да е някакво чудо инвертора и софтуера.
Май ще чакате за отзиви от мен, догодина. Напоследък никой не споделя нищо за новите модели, съмнявам се да се промени нещо. Надявам се да греша.
Още е лято бе ross ( сезона на Мидея ), то само едни минимуми на охлаждане останаха .
Този пост е редактиран от rosswen; 14-09-20 в 12:06.
Благодаря за информацията! Как Ви се струва управлението на турбината, в режим "Ауто"? Слиза ли на най-ниските степени, когато темперира и развърта ли се повече, когато има да догонва? Имате ли представа, до каква минимална консумация може да работи машината?
Бих се радвал, ако ме държите в течение как се държи машината и в режим отопление, когато му дойде времето.
Слиза на първата си степен на 'ауто'. Но тя не е тази с 19 дБ, нея само ръчно май се избира, поне не съм я усетил да я използва аутото. Максимално съм го чул да почва от медиум степента, при настроена 27 гр. , вътре 30, навън 40+. Но съм ограничил на 50% компресора, ако има значение.
Единствено нямам идея как да настроя малките клапи за хоризонталното отклонение на потока. Просто не мога да открия палците за завъртане, ще трябва да ходя до фирмата -продавач. (ГолЕм съм индиянец..)
Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk
Кат няма моторизирани хоризонтални поне помни ли положението на голямата при спиране на тока.
Сигурен ли си, че изобщо има "палци"? Срещнах описание на 3D въздушен поток, което по-скоро навежда на мисълта за електрически управляеми, а не ръчни хоризонтални жалузи. Оорs, то било за модели 18, 22 и 24.
Този пост е редактиран от SPSt; 15-09-20 в 20:07.
Не става да си го сложиш над главата, примерно.
Фикуса ще изсуши...
Малките Еджове , нямат моторизирани хоризонтални клапи.
Изпратено от моят Mi Note 10 Lite с помощта на Tapatalk