Здравейте , след като смених лагерите на моторчето на вътрешното, най-накрая искам да го видя как работи.
Бърза предистория климатика е ras-406uadr1 : смениха го защото тракаше много вътрешното и така преди кофата за боклук се озова в мен. А освен тракането си бачкаше до последно.
Цирка с лагерите е в тази тема : https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...tml#post995616
Моля за помощ за свързването. Няколко са питанките...
1. Ще тръгне ли без да са свързани тръбите за фреона? Не знам дали има фреон защото ме извикаха като беше сложен новия вече.
2. Гледах японските стандарти за окабеляване : подал съм бял за неутрала , черен фаза. Климатика не гръмна а само пиука и мига червеният диод на панела. Като цяло предположих че пиука защото не открива външното тяло.
3. днес закачих вътрешното и външното - японските клейми работят с натискане. озорих се докато извадя парчетата стар кабел, климатичарите които са го смъкнали са бачкали със секачите. Мостовия кабел с който е бил свързан е разкаран и сега е с многожилен с цветни жила за да не ги объркам.
Но пак пиука по същият начин. Та си мисля може ли да съм обърнал фаза и неутрала и в т.2 да не е правилно подадено захранването.
Може и някоя микрета да не затворена понеже го пробвах незатворен, а има една точно под клеймата. Но и натисната и ненатисната само пиука, гледах опътването и май е за захранването на плазмата и йонизацията...
Дори не знам къде и изобщо дали ще го сложа някъде , искам да видя дали е станал двигателя на вътрешното.
Остава време съботите и неделите , но вече май ми писна да го разглабям и сглабям - сега е разпапурен защото не можах да хвана как работят тези тъпи клейми.
4. Може ли да се пусне само на режим Вентилатор?