Каква е причината да няма връзка между външното и вътрешното тяло.Не идва захранване до вътрешното тяло.Ако някой знае и помогне , благодаря предварително.
Каква е причината да няма връзка между външното и вътрешното тяло.Не идва захранване до вътрешното тяло.Ако някой знае и помогне , благодаря предварително.
прекъснат е кабела ? бушон ? лоша връзка ? новолуние ?
Кабела е здрав-проверен,бушоните също за новолунието не съм сигурен.Интересува къде да търся проблема ,по точно в коя платка.
Във външната. При хитачи, захранването минава първо през външното тяло.
И Аз стигнах до този извод ,след като замерих каквото можах на платката на вътрешното тяло .Какво захранване трябва да и идва на вътрешната платка от външната.Във външното тяло обаче има две платки,към коя ще ме насочиш и какво да търся евентуално.Отново благодаря предварително.
Струва ми се, че този климатик няма да се оправи. Платка, компресор, дори и кондензатор да искаш за този модел - обявяват цена като на нов климатик. Този модел е така за съжаление.
Aко разбереш какво му е, може да имаш късмет тук: http://prodavalnik.com/chasti-za-kli...reba-i20553841
На мен мисълта ми беше, че няма смисъл да се занимава с ТехноМаркет, откъдето вероятно го е купил. Аз като счупих няколко пера на турбината на моето Хитачи и питах за нова турбина ми обявиха 500 лева за смяната. В последствие ми го оправиха други без пари, само защото съм купил един друг климатик от тях. Иначе ако намери майстор, който си обича работата вярвам, че ще го оправят.
Ако си близо до Пловдив, потърси Наско Лозанов от... Само той има капацитет да ти свърши работа.
Успех!
Проблема е ,че съм от Търговище а тук няма техник на когото да се довериш,само дето започват с едни 100лв.Ако намеря ел.схема,ще си го оправя сам.
Moят човек каза, че при Хитачи външното тяло захранвало вътрешното с 30 волта. Засега нямал монтажи в Търговище, иначе щял да го види. Каза да търсиш повредата във външното тяло.
В сервизните няма ли схеми? В раздела на Хитачи има качени сервизни. Виж там.
Елсхемата би трябвало да е лепната от вътрешната страна на капака на външното тяло, заедно с кодовете за грешки. Провери!