Като прост инжИнер ще ви кажа, че според мен всякой проблем трябва да се гледа в детайли. А конкретно имам възражения по някои тези.
1. Твърда ръка, може но аз да съм твърдата ръка, защото ЛУПУС много е лесно твърдата ръка с добри замисли да се превърне в твърд К** с не до там добри замисли. Всъщност основното ми възражение е че пътят до ада е постлан с добри намерения.
2. Профит, признавам че основният проблем е неспазването на законите, тяхната безполезност в смисъл че не се спазват и не на последно място двойния стандарт, за едни има закони за други няма. Четох някъде из твоите постове че "едвам връзваме двата края", ммммм. И какво правиш по въпросите? Вярвам че всеки може да намери подкрепа и да се пребори за това което иска, стига да е готов да плати цената. Ето там е проблема ВСЕКИ ИСКА ДА СЕ ПРОМЕНИ НЕЩО, НО АКО МОЖЕ ДРУГ ДА ПАЛТИ ЦЕНАТА. Такъв филм няма. [:P]
3. ДЗВЕР [], ама , ама, ееее, ма не така де, хихихи. оБутМан, еее стига де, хихи , ми то този човечец ще се корумпира за около 30 секунди (най-много). Ми нали и той има семейство, деца, жена, а и не е безсмъртен. Силна власт и закони трябват за да има такъв застъпник народен, иначе пиши го бегал, че то това ще е най-сладката службица в държавата. ЛУПУС е прав за едно, няма държава без груба и ефективна сила на страната на закона. Мисля си че това рабира под здрава ръка.
Предлагам да започнем все от някъде, нека всеки от нас спазва обществения договор и да поеме пасивите от това че други не го спазват, нека не отстъпва от тази позиция, това е цената. Когато повечето от нас узреят за тази истина ще имаме възродена България и сити българи. До тогава ще ни използват, и нека никой не си мисли че като не гласува е неудобен някому, нищо по-лесно от това да се манипулира незаинтересован гражданин.
Малиии как сериозно излезе хахах [B)].
Вий сте наред: