Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 20 от общо 20

“Гугъл” е с най-калпавото управление

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2003

Дзвер, благодаря за предложението , но бих искал да взема пари, а не да давам. Не знам какви устави си виждал, но в БГ няма такова животно, поради простата причина, че няма истински фондов пазар и съответно не е възможно на борсата да придобиеш насилствено компания (АД), чрез ПОП

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Има, има. Има придобиване. Ако не си чувал за тайно пускане и тайно изкупуване на определен час и дата на акции на компании на ФБ по предварително определени цени и т.н. аз мога да ти кажа, че в Бг става - чувал съм го от участник - финансов мениджър на холдинг...

А устав си се иска по закон; съдържанието на уставите е стилизирано. Клаузата почти сигурно я има. Друг е въпросът дали върши работа.

4. Тук е от
    Aug 2003

Дребна подробност - аз говоря за насилствено придобиване и без съгласие на собствениците и или управляващите, а това за което ти говорш е елементарна договорка между продавач и купувач.Относно това дали има фондов пазар във БГ, отговорът е има нещо такова - и какво от това???????

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Kакво значи - насилствено придобиване на компания на борсата?Борсата е пазар - купуваш, продаваш, информираш се. Няма насилие???

Не съм чувал такъв термин, което не е съществен проблем, но и не мога да си представя какво точно говориш, което е по - страшното - обясни се.

И какво общо може да има насилственото придобиване с точката за мнозинството от общото събрание при сливане и придобиване????

Всъщност това за което говоря не са толкова елементарни договорки. Има си ред за емитиране на акции, точен метод на набиране на капитал чрез свободна продажба, завеждане на акционерна книга от централния депозитар и т.н. Всичко това е законово регламентирано и не се прави по друг начин. Инак е все едно аз да кажа - ми спечелих търг по ЗДП! Е как ве? Ами говорих с шефа на комисията и ше го спечелим търга... Елементарни договорки... [:D]

6. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Тук можете да прочетете резултатите от "калпавото управление" на Гугъл:

http://www.investorbg.com/News/World...s.asp?ID=13222

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. гугъл просто са велики!
    От fXOrange във форум Общ - софтуер
    Отговори: 10
    Последно: 31-05-13, 22:21
  2. Проблем с Гугъл Драйв
    От bgeorgiev във форум Общ - софтуер
    Отговори: 0
    Последно: 20-07-12, 15:35
  3. Гугъл с лого на мартеница
    От Vandal във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 01-03-11, 11:04
  4. Google New Look - или как Гугъл заприлича на Bing
    От dash във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 20-05-10, 12:45
  5. Междинна (Гугъл шегичка)
    От dedis във форум Логически задачи
    Отговори: 14
    Последно: 23-08-05, 13:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе