Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 19 от общо 19

250 млн за наводненията ???

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: 250 млн за наводненията ???

случва се х10, а не /10

за съжаление. само дето ние си живеем в градовете, където пред очите е само "малцинството" цигани, защото на паразитната му част е нужен гостоприемник, чиито ресурси да смучат. но в малките градчета и селца реалността е съвсем друга. там тях ги няма, а играят други сили. такава, каквато ние не виждаме всеки ден. и тази грозна действителност често е точно такава.

2007 евросъюз?

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от badr
    Пороите и наводненията едва ли са във властта на министъра.
    Цитат Първоначално публикувано от Slero
    има и друг министър, дори вицепремиер, който (която) отговаря за държавната политика при бедствия и аварии. И пак е от ДПС, но едва ли тя може да разпореди на пороите точно кога и къде да падат.
    Не сте се замислили на казанато от мен и сте го приели твърде буквално. Министри и директори на язовири не определят къде, как и колко да вали.
    Дъждове и снегове е имало и ще има, язовири и реки е имало и ще има, ама що аджеба преди не преливаха реките? Защо водите в язовирите стигаха и за напояване и за водоснябдяване, а и риба имаше?
    И нима миналата зима, че и тази имаше чак толкова много сняг или дъжд? Виждал съм къде-къде по-снежни зими и доста по-дъждовни пролети.
    А сега - лятото няма вода за напояване, зимата и пролетта ни 'изненадват' с наводнения, за рибата - не знам как е, скоро не съм ходил.
    Та думата ми е - явно нещо куца в управлението на тез пусти язовири, дали от некомпетентност, дали от нещо друго - не знам., дали са назначени все 'свой' хора на такива длъжности, които просто не знаят как да реагират -пак не знам, само се опитах да ви обърна внимание на фактите.

5. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Охо!Ако беше само куцане.Бас държа че минстрите се кефят на бедствията.
    Толкоз парички могат да отидат за """Преодоляване на щетите от наводненията"".
    Пък и съществува ли по голямо бедствие от наш министър.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 24
    Последно: 23-08-05, 11:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе