Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 19

250 млн за наводненията ???

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2001

250 млн за наводненията ???

Гледам си новините тази вечер и покрай ушите минават разни реплики, относно наводненията (поредните) из България...
    И случайно чувам, че за миналата година били отпуснати 250 000 000 (милиона) лева от правителството за справяне с щетите от наводненията...
    Извините ме че може би съм малко тъп, като не мога да си обясня, но някой ще ми каже ли за какво са отишли тези пари, че нещо не се сещам. Не знам как мислите, но за мен това е си е сериозна сума.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Re: 250 млн за наводненията ???

Хайде, утре ще се опитам да дам някаква (малко по-подробна) информация... ама не за какво са отишли, а за какво са били отпуснати :coolsmiley:

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

А бе то е ясно къде са отишли тия пари - от какво според вас е дошла заплатата на Емел Етем докато нямаше бедствия и аварии? Щото тя чак вчера (оопс... вече е 'оня ден') се сети, че трябвало да се укрепват диги и да се изпускат превантивно язовири... След дъжд - качулка! :knuppel2:

5. Member
    Тук е от
    Dec 2001

За къде ли?! За нечий джоб разбира се
    Тук бившия кмет август месец "усвои" близо 360 хиляди лв отпуснати, а нищо не е направено с тези пари. Абсолютно нищо! Но човека си има фактури за всичко. Не ми се говори че ми запушва главата, а е 5 сутринта!
    Колкото до превантивното изпускане на язовирите - точно в събота гледах по телевизията как началника на яз.Тополница спокойно обесняваше че нивото се следи и няма място за тревоги, а в понеделник вечер запя друга песен "абе стената няма да се спука, ама не гарантирам какво ще стане надолу по реката" Е станалото е налице - заляти села (Лесичево, Динката...). Според думите на познати този язовир от миналото лято е бил пълен до дупка и не е източван поради повредени клапи! Някой хора са за затвор! Или за публично линчуване

6. Member
    Тук е от
    May 2004

Цитат Първоначално публикувано от bucho
    Някой хора са за затвор! Или за публично линчуване
    По скоро второто...

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Още не мога да ви дам обещаната информация, по-късно... но ето нещо за разведряване по темата:

http://photo-forum.net/index.php?APP...&USER_ID=30828

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от Slero
    Още не мога да ви дам обещаната информация, по-късно... но ето нещо за разведряване по темата:

http://photo-forum.net/index.php?APP...&USER_ID=30828
    Аха-ааа! Ясно- изпили са ги!

10. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

простете цинизма ми, но току що гледах новините за наводненията, и конкретно за женския манастир (не запомних къде беше, съжалявам)

една възмутена монахиня се жалваше, че не можели да служат. било опасно да се ходи до параклиса и служели в стаите.
    е, питам аз, не трябва ли бог да ги пази, докато отиват до параклиса?

да, не съм вярващ, и това ми помага да задам въпросите:
    лелята ли не вярва достатъчно, че бог ще я пази, че да отиде до параклиса?
    нещо е съгрешила, и мисли, че бог ще я накаже ли?
    тя изобщо вярваща ли е?

съжалявам отново, но ми стана смешно....

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Ами Волен Сидеров каза, че и джамии са се строили с тези пари. Сконен съм да му вярвам тъй като наистина се построиха нови джамии.

12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Не знам дали джамий са се строили, но интересно как всички тези 'бедствия',преливаници, порои, наводнения и какво ли още не, започнаха да стават именно след като министър от ДПС оглави Министерството на Земеделието и започнаха да се разпределят парички от разни еврофондове

13. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Пороите и наводненията едва ли са във властта на министъра.
    А че ще откраднат паричките от еврофондовете!
    По този въпрос цари национален консенсус.Много бих искал да видя човек който не вярва в това.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

@Black Adder,

има и друг министър, дори вицепремиер, който (която) отговаря за държавната политика при бедствия и аварии. И пак е от ДПС, но едва ли тя може да разпореди на пороите точно кога и къде да падат. А средствата от еврофондовете не се насочват директно за преодоляване щетите от наводненията (освен от Фонд "Солидарност", но той е капка в морето). Като цяло... казал си верни неща (включително и за министъра на земеделието и подопечните му), но логиката е малко по-различна.

16. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Slero
    @Black Adder,

има и друг министър, дори вицепремиер, който (която) отговаря за държавната политика при бедствия и аварии. И пак е от ДПС, но едва ли тя може да разпореди на пороите точно кога и къде да падат. А средствата от еврофондовете не се насочват директно за преодоляване щетите от наводненията (освен от Фонд "Солидарност", но той е капка в морето). Като цяло... казал си верни неща (включително и за министъра на земеделието и подопечните му), но логиката е малко по-различна.
    Не знам каква е точната логика, но това определено е плашещо: http://www.monitor.bg/main/article?s...&cid=1&eid=657
    Както и това: http://www.monitor.bg/main/article?s...&cid=1&eid=658
    И еднакво вредно за турци и българи, мюсулмани и християни!

17. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Относно поста на Lupus...
    Ако това наистина се случва в гр. Дулово е просто ужас в буквален смисъл....

18. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от DarkRose
    Относно поста на Lupus...
    Ако това наистина се случва в гр. Дулово е просто ужас в буквален смисъл....
    Десета част от това да е истина е ужас

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 24
    Последно: 23-08-05, 11:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе