Прочетох много внимателно коментарите.
Както разбрахте от утре няма да има новини от Софткей.
По повод това дали трябва да има информация за тези продукти в Сетком, мисля че не вреди.
За самите продукти това че те са разнообразни от игри през международни стандарти за информационна безопасност до такива за палм това може да дразни точно толкова колкото и да се харесва на някой.
Новините за пуснат нов билд на някой продукт може и да радват някого, но когато излизат през ден едва ли носят нещо полезно.
Новините за популярния набор от софтуер (браузер, защитна стена, торент...) понякога са информативни, а понякога просто са досадни.
Желанието ми беше да публикувам съкратено кратките описания на продуктите в Софткей именно в слабия сезон на посещения, за да могат да влезнат в базата на Сетком и да са достъпни за търсене.
Добавянето на над 1000 софтуерни продукта в базата за търсене на Сетком надявам се да не дразни конкретно някой.
Относно това дали е реклама, ако е такава е изключително неудачна защото няма нито една ефективна продажба през Сетком, излиза че аз съм си губил времето да подготвям новините, а и всички хора които са прочели нещо за малко по-различни продукти също защото би било по-добре да се ограничат в популярния набор продукти.
Сетком при всички положения има право да определя политиката си на публикуване и аз до момента не съм бил в течение, че и противореча (логото на Софткей от първите новини бе махнато своевременно).