Краят на Радио "Гонг" - Изповедта на Томислав Русев [07.12.2006 г., 52:18 min., 11.9 MB]
Краят на Радио "Гонг" - Изповедта на Томислав Русев [07.12.2006 г., 52:18 min., 11.9 MB]
Много се радвам, че някой го е рип-нал това. Много гадно ми стана като го слушах и може би няма да пожелая пак да го чуя цялото но ще си го изтегля. Слушах денонощно радиото, много ми харесваше, но не знам защо стана така.
Радиото никога не съм слушал, защото спортът принципно не ме интересува. Слушах рипа. Беше късно през нощта. Стана ми адски тъпо. Но явно такъв е животът. Дано успеят!
Май заради подобни причини изчезна и радио Експрес.
Изглежда, не виждам еврото... Може ли да се качи и на друг сървър?
Това се нарича МАФИОТСКА Пазарна Икономика.
абе аз не издържах да го изслуша цялото... ама в крайна сметка са го купили радиото и ще го правят чалга радио? както едно време купиха тангра и направиха спортно радио на мястото на рок радиото...
Аз също не бях фен на Гонг, нито на Тангра, но когато закриха Тангра си мислех, че е напълно логично щом едно радио не печели, да бъде закрито. Нещата обаче, които каза Томислав са потресаващи. Тогава не се замислих защо едно радио може да не печели.
Тъжното е, че освен за чалга-радиа и за такива, които за близки до един рекламен бос, няма място за други. И последните години това е просто очевидно - примери много - Вива, Романтика...
Както каза Буги Барабата, това са хемороидите на музиката. Стискам палци Z-Rock да оцелее, и Мила ГолдПървоначално публикувано от peshos
Z-Rock е на въпросния бос, няма страшно за него, а МиЛа сигурно поне 5 пъти си сменя формата, по едно време пускаха само български хип-хоп
http://forum.predavatel.com/viewtopic.php?t=2741#26110
Е ... успех му желая на Томислав Русев. И дано в следващото спортно радио, което ще създадат с екипа си, нещата да са малко по шарени. Че синьото взе да ми писва, поне доколкото ме вълнува футбола.
Живота не е само успехи, има и поражения.