Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 51

Сидеров атакува с привърженици вестникарски редакции

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Re: Сидеров атакува с привърженици вестникарски редакции

Black Adder,съгласи се че трима човека охрана немогат да се преборят с 50 та ако ще да са всичките с черни колани.Като знам манталитета на господин Сидеров той едва ли е отишъл да прави опровержение с 50 човека нали.Още повече че може да го направи и сам след като са писали за него и са го канили.Или пък ако не иска е могъл в съда да реши нещата.Има си законни начини и нахлуването определено не е от тях.Като човек от парламента би трябвало да знае че не трябва да дава такива примери на саморазправа на избирателите си.Във форума вярвам има юристи и ще потвърдят че така не трябва.Просто си има ред,ако не му харесва да внесе законопроект в парламента и да се гласува.Сега ако тръгнем всички с тоягите какво ще стане.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2005

mod.edit FearMe

razziel, малко попремина границите на добрия тон към колегите си съфорумци. мнението ти за политиците може да бъде всякакво, но към пишещите тук не може да отправяш подобни обидни квалификации. надявам се, че разбираш какво имам предвид.

!!!!!!!!изобщо не съм си и помислял да обиждам някой точно пък от форума!!!!!!!!!

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Виждам, че са се разгорели бурни страсти и се върнах да прочета още веднъж написаното.
    Black Adder, нещо искам да изясня.
    Крайните фенове от едната страна имат и крайни врагове от другата, които се държат по същия начин, викане до задъхване.
    Журналистите разчитат на тях, на двете крайни позиции, това им е хляба, "кръв и зрелища".
    Защо ти го пиша това.
    По никой начин, специално тази публикация не подкопава позитивния ми интерес към идеите на "Атака". Подкопава интереса ми, то не че имам такъв, към лидера и. Всъщност потвърждава личното ми мнение за умствения му потенциал и псохологическото му състояние.

И е редно вече да изясните позицията си. Вие привърженици на идеите на "Атака" ли сте или сте поклонници на Волен Сидеров. Има голяма разлика.
    Мина отдавна времето на лозунгите "Партията, това съм аз".
    И най-лошото е, че с непрекъснатите си глупости Сидеров кара хората да мислят, че всички привърженици на "Атака" са такива като него. Е не са и е редно това да се покаже, най-малкото на някъкъв вътрешнопартиен конгрес или както искате го наречете.

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Такааа, докато ние се дърлим, тя истината почна малко по малко да изплува (както маслото над водата)
    Да видим какво пише пак в news.bg днес:
    Един от лидерите на неправителствената организация "За истината за Възродителния процес" Сезгин Мюмюн не отрече, че по предадена от него информация е публикуван материала в "168 часа", цитиран и от "24 часа" за сумата от 1.6 млн. лева, дарение от ДПС за предизборната кампания на партия Атака.

„Този документ беше пуснат в моята пощенска кутия. Това е докладна до председателя на партията ДПС и всичко изрично е записано, нищо друго не сме измислили.
    Аз съм сезирал главна прокуратура", обясни Мюмюн, цитиран от БНР.
    Мюмюн е човек на който може да му се вярва, той никога не лъже, щом го е казал - значи е вярно. Още по-интересно е до къде стигна Прокуратурата с делото срещу него? Май го замазаха за да няма 'етническо напрежение'? Защо все когато някой турчин или циганин се изцепи се вади картата 'етнически мир' и всичко се замазва?

Да видим и какво пише в netinfo.bg препис на публикация от 24 часа
    Главният юрисконсулт на "Вестникарска група България" Радомир Чолаков е цитиран във вестника, че от юридическа гледна точка Сидеров и другите депутати не са извършили никакво нарушение.
    Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    Black Adder,съгласи се че трима човека охрана немогат да се преборят с 50
    Ами защо тогава има охрана? Да пребиват случайно минаващи старци ли? Нали това им е работата - да спират нарушителите, а ако са много настъпателни - да извикат полиция. Пак ти ПОТРЕТВАМ - Извикали са полиция СЛЕД като хората са си отишли!!!! ЗАЩО?

Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    Във форума вярвам има юристи и ще потвърдят че така не трябва.
    както виждаш малко по-горе, юристите на самите 'потърпевши' малко са те преварили и са отговорили "нарушение НЯМА', има МАНИПУЛАЦИЯ от страна на Немската групировка.
    Същите немци, дето са купили правата над Елин Пелин, Йовков и прочее и искат пари за правото да ги четем.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Black Adder, в матеметиката е доста често явление да се доказва нещо с допускане на противното. В живота това малко не върви.

Какво имам предвид - примерно това, че охраната не била действала адекватно според теб, не означава автоматично, че Волен и антуража му са прави. На снимките ясно се вижда, че във фоайето има поне 30-40 човека, които изобщо не било ясно как са се пръкнали там според Сидеров. Сигурно са си клечали от скука? Не мисля, че мястото им е там, въпреки, че юридически няма проблем.

За съжаление и ти, и Атака в случая (и не само) доказвате тезите си по този начин.

BTW, Волен не беше ли и той журналист някога? ;-)

7. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Е да осъди Сезгин Мюмюн бе Black Adder, какво са му виновни вестниците, че публикуват НЕАНОНИМЕН сигнал, очевидно подкрепен с документ.
    Дали документа е истински или не, да реши съда, а не да ходи с 30 човека сеирджии, че си извикал и телевизия да снима.

Софийският координатор на "Атака" Костадин Костов крещял на Николай Пенчев - "Дробчетата ще ти извадим, знаем къде живееш", уточняват от Дарик радио
    Е, това на какво прилича? Прилича ли ти на умен човек? На мен ми прилича на малоумник.

Интересно, защо по СКАТ не излъчиха как Сидеров и "няколко депутати" са искали "да предадат писмо на главния редактор Николай Пенчев, с което искат извинение и опровержение на твърденията в днешния брой на вестника, че партията ни се финансира от ДПС". Нека да покажат какво се е случило, а после да го сравним със заснетото от охранителните камери. В негов интерес е да покажат истината, ако от редакцията лъжат.
    Да де, ама охранителните камери не лъжат, те заснемат всичко.

И не става дума дали има нарушение или не. Става дума за това що за сбъркано нещо е Волен Сидеров и най-близките му поддръжници.

И правилно са направили охранителите. Едно от най-важните качества на един охранител е да не се оставя да бъде провокиран. Щеше да се случи следното: Те се обаждат на полицията, същата идва и вземайки предвид държанието на Волен Сидеров и компания щеше да въдвори ред. Имаш ли си представа как щеше да бъде украсен този факт от циркаджията? Щеше да бъде представено, като "държавата мачка свободите на гражданите, бие ги, малтретира ги" без да се уточнява, че въпросните граждани са се държали по изключително предизвикателен начин към реда в страната.

Защо ти убягва факта, че Сидеров е търсен няколко пъти за коментар преди публикацията на вестника, но не е бил намерен, разбирай не е искал коментар.
    На него просто това му харесва, иска нещата да са като на филм с обект ранната история на национал-социализма в Германия след първата световна война.
    Нещата обаче не се получават и хората все по често му се смеят.
    В един момент ще почнат и да го бият, кой където го види.

В тази връзка, ако "Атака" иска да има някакво политическо присъствие и за в бъдеще е редно този човек да бъде изритан от партията или въдворен някъде и начело да застане някой, който наистина, най-малкото има свой собствен и малко по-богат речник.

Нямам достатъчно материал и време, но бих ти демонстрирал как по различни мероприятия Сидеров копира 1:1 сцени от няколко скорошни [до 5 год.] филма за национал-социализма, разбирай Хитлер. Просто ги гледах скоро и се смях искрено, с глас, сещайки се за комичните имитации на Волен.

8.  

9. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Аз мисля че привържениците на Атака е крайно време да се замислят дали е нормален лидера и защото го опровергава.Принципно всеки българин подкрепя идеите им(които не са техни разбира се) ама като го види тоя луд фашист как ръководи все едно всичко е САМО негово и си променя мнението.Неслучайно и депутатите му бягат от него.Много от нещата които искат са правилни ама въпроса е да се постигнат със закон и ред.Ако тръгнем всички със сопите да се млатим ще се приближим към някоя африканска държава от третия свят и ще докажем че си го заслужаваме.

10. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от Malone
    За пореден път се убеждавам, че Доган е велик комбинатор. Сам разделя противниците си, на нито един от тях, разделени, не им стигат силите и по този начин прави от себе си скъпо струващ балансьор.
    А на Сидеров наистина не му прилича. Какво говори, а какво върши. Не му е за първи път наистина, но е много грозно.
    1. В редакция с трима охранители се нахлува лесно, стига да си с 30 малоумни придружители.
    2. Повикали са полиция, казаха го и по новините. И за мен няма разлика от пропагандата стил "БКП" и същата в стил "HitlerJugend".
    3. Доган ще дава пари на Сидеров по две причини. За да сплоти електората си в резултат на "етническата" атака, на име "Атака". И за да дръпне чергата изпод краката на жълтите и на червените дотолкова, че да не могат да се завият без негова помощ. Сидеров дърпа от гласовете на силните достатъчно, за да не могат да направят правителство сами.
    4. Мен никой не ме манипулира. Аз се опитвам да мисля сам, а не да оставям някой палячо да мисли вместо мене.
    Абсолютно съм съгласен с тази хипотеза.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Радвам се, че поне един Б Ъ Л Г А Р И Н казва ИСТИНАТА на други "българи" в О Ч И Т Е! То по-добре м/у очите, ама карай да върви ... казано на постоянния отчайващо български манталитет. Защо едните си "МИСЛЯТ", че са по-умни (журналисти ненагледни издънки) от другите си братя, като са очевадно ПРОСТИ......... направо да се чудиш какво да им кажеш?

12. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Ако имаш предвид явлението Сидеров, същия е НЕпрофесионален лъжец, демагог и "ветропоказател" [както 99% от парламентаристите ни между другото]. Доказано за Сидеров, останалите са по мое мнение.
    Освен, че също по мое мнение Болен Лидеров не е добре с главата.
    Ще ти го докажа [демагог и ветропоказател], като се върна след час, че сега закъснявам.

«EDIT»
    Код:
    Кандидат-президентът на "Атака" и лидер на партията Волен Сидеров обяви приоритетите си за президентския пост.

Той ще работи за:
    1. Обявяването на ДПС за неконституционна партия в нарушение на чл. 11 ал 4 от Конституцията - чрез сезиране на Конституционния съд
    2. Смяната на това продажно и небългарско правителство с българско, национално отговорно - чрез сезиране на Конституционния съд и вето над законите на кабинета.
    3. Привличането и настаняването на около 2 милиона българи зад граница у нас - чрез правомощията на президента да дава гражданство.
    4. Връщане на 10-те милиарда долара, които Турция ни дължи за имотите на тракийските българи от 1913 г. - чрез правомощията на президента да представлява България в международните отношения.
    5. Сваляне на новините на турски от държавната телевизия БНТ - чрез квотата на президента в Съвета за електронни медии
    6. Възстановяване на държавността и търсене на отговорност от мафиотите, като създам специално бюро за разследване и връщане на откраднатите капитали от българския народ - чрез спецслужбите, подотчетни на президента
    7. Защита на българския производител и предприемач в условията на членство в ЕС - чрез директно лобиране пред чужди контрагенти
    8. Спасяването на доказано безопасните реактори на АЕЦ "Козлодуй" - чрез директно лобиране пред кръгове в Евроструктурите.
    9. Провеждане на референдуми по важни въпроси: чужди военни бази у нас, членство във военни блокове, политически съюзи и изпращане на наши войски зад граница - чрез правомощията на президента да прави предложения пред Народното събрание
    10. Изобличаването на всички далавери, извършени от досегашни правителства и свързани с тях силови структури - чрез правомощията да получава информация от всички служби и чрез правото на президента да прави преки обръщения към народа от националните медии.
    Така:
    ===================
    Преди
    “Горбачов показа,че нищо ново не е измислил.На категоричното желание на най-развитите му губернии да заживеят извън тежката подметка на Кремъл той отговаря с отдавна и изпробваното демагогско представление,наречено референдум”

Волен Сидеров, Валенки и ушанки,
    в. Демокрация, 13 април 1991,с.1
    Сега
    9. Провеждане на референдуми по важни въпроси: чужди военни бази у нас, членство във военни блокове, политически съюзи и изпращане на наши войски зад граница - чрез правомощията на президента да прави предложения пред Народното събрание

===================
    Преди
    “Спомням си как мои познати-интелигентни хора ме уверяваха преди 6 години,че турците искат да правят своя република със столица Варна.Днес сигурно не е много трудно да внушиш на същете хора,че участието на Движението за права и свободи в изборите е фатално за “социалния мир”.Въпреки че това движение прекара една година в парламента и не стана нищо опасно.”

Волен Сидеров, Няма по-добър фашизъм от комунистическия,
    в. Демокрация,23 септември 1991,с.1
    “При последната среща на президента Желев в главната квартира на НАТО генералният секретар Вьорнер изрично подчерта,че присъствието на ДПС в политическия живот на държавата е категорична гаранция за демократизирането на страната.Това е мнението и на всички западни наблюдатели.Да се насажда обратната теза,е безспорна услуга на соцпартията,която явно има за цел да дестабилизира страната.”
    Волен Сидеров,Социалистите в България пречат на промяната,,
    в. Демокрация,16 ноември, 1991,с.1,2
    “Никога няма да станем уважавана страна,ако провеждаме дискриминационна политика.Ако продължават експериментите от нацистката практика.Защото днес може турците да са на прицел,утре евреите,вдругиден -зеленооките.Важното е да има враг,важното е да се объркват хората.Защото така по-лесно се манипулират...
    Волен Сидеров,Няма по-добър фашизъм от комунистическия,
    в. Демокрация,23 септември 1991,с.1
    Сега
    1. Обявяването на ДПС за неконституционна партия в нарушение на чл. 11 ал 4 от Конституцията - чрез сезиране на Конституционния съд

===================
    Преди
    За американските военни:
    “Ако пък не можем да минем без страж на мира,нека това да бъде този,който защити демокрацията.Американските момчета ни показаха как става това”

Волен Сидеров, Да освободим Альоша от наряд,
    в. Демокрация,4 март 1991,с.1
    Сега
    "Но едно е ясно – че тук ще се разкриват още военни бази. България ще бъде въвлечена в новата война, която САЩ планира срещу Иран. Ясно е също, че Иран не е Ирак и там нещата ще се закучат. Ние ще бъдем мишена”

Волен Сидеров-2006,СКАТ
    Въпрос
    Защо Волен Сидеров не е подписал проекторешението на НС за неразполагане на американски военни бази у нас?

“Стара Загора е българската Хирошима- Американското посолство диктува хем да се лишим от отбрана, хем да тровим всичко наоколо, изгаряйки техните двигатели тук”.
    Волен Сидеров-03.06.2006,СКАТ
    ===================
    Преди
    За участието на български военни в мисии зад граница:
    “Срам ме е,че нито един български войник не замина за Кувейт”

Волен Сидеров, Да освободим Альоша от наряд
    в. Демокрация, 4 март 1991,с.1
    Сега
    "- Който ни вкара във война, да си я води сам
    - български войници стават окупатори в една чужда война, на една чужда земя, на хиляди километри от родината си.”

Волен Сидеров 29.12.2003
    Въпрос
    Защо Волен Сидеров не е подписал проекторешението на Народното събрание за изтегляне от Ирак?

Е?
    След всичката тази "неориентираност" [или сметкаджийска ориентираност] как да имам уважение към Сидеров.
    Един приятел много удачно го нарича "Влашката престилка Сидеров".

soon, Българино, кое е истината сега? Това което плещи сега алчния палячо или това, което е писал неотдавна?
    Мижава влашка престилка е Сидеров, с български произход за съжаление.
    Жалко за хубавите идеи и цели на движението.
    По е удачно да го пишеш българин, вместо с главните букви, които си използвал.

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Браво Marlone, доказа че си велик в цитатите, да имаш случайно някое мое съчинение от детската градина за да го плеснеш и него тука, за да затвърдиш тезата си?
    що не намери някое изказване на Волен Сидеров от 85 или от 70-та година? щеше да е много поучително.
    Също толкоз поучително щеше да е ако намериш изказвания на Президента на всички Българи - Първанов и на други водещи фигури. Да не забравиш и Жан Виденов, ей.

14.  

15. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Същите боклуци са и те.
    Това е личното ми мнение, никого не ангажирам с него.
    Ще видиш на следващите президентски избори, какъв мазен [с вазелин] среден пръст ще покаже на сегашните му лилави приятели. Стой, та гледай.
    Дано да сме живи и здрави дотогава.

Едва 1990 почва да пише политически статии [В.С.]. Освен някое стихотворение да му изровя, но няма връзка с политическата му кариера.
    «EDIT» Обаче има с психологическото му състояние и вероятно с развитието му в детските години.

"Автобиография" от Волен Сидеров [нещо, като поезия]
    Източник: http://www.liternet.bg/

Код:
    Автобиография
    Волен Сидеров

Срамувам се от майка си и баща си - дребни чиновници
    в редиците на Партията - голямата ядачка на души.
    Израснах в малкия матриархален рай на тяхното
    страхопочитание-
    в къси черни панталонки, бяла ризка и червена връзка,
    с пречупена във лакътя ръка:
    РАПОРТ ДАДЕН!
    Веднъж във блъсканицата за кифли (от 5 стотинки)
    в училищната лавка
    тълпата ме притисна към свръхзагадката на природата -
    едно момиче с меки форми.
    Усетих страшна слабост и панталоните ми се намокриха.
    Аз станах мъж, а момичето остана девствено -
    тълпата, тоест колективът, ме оформяше..
    Няколко години след това бях вече оформен онанист.
    В града на анархистите
    растях все по-дисциплиниран,
    по-саможив и неуверен,
    неориентиран,
    некомсомолец,
    неокосмен
    космополит.
    Обичам няколко жени в района от Арл до Пасадена
    И те ме обичат.
    Няма никога да захапя зярната на гърдите им.
    Защото съм посаден
    в пустинята. А те са в друго измерение.
    В яловите пясъци на мастурбациите всичко попива,
    сякаш никога не е било.
    Произхождам от семейство на хора.
    Баща ми се увличaше от аритметика.
    Опита се да реши следната задача:
    СРАВНИТЕЛНО СЛУЖБА
    СОБСТВЕНО + НА = ИНФАРКТ
    МИСЛЕНЕ ПАРТИЯТА
    и умря от отговора.
    Точно на 50 години.
    Достатъчно му е!
    Следващият!
    Има пластелин.
    Има властелин.
    Играта продължава.
    Играта на дарява.
    Ринги, ринги, рае,
    играта кой не играе?
    Посочете ни го с пръст натикваме го в кучи гъз!
    Веднъж ми писаха шестица по литература,
    когато казах, че няма смисял да се търсят в "Хамлет"
    несъществуващи неща.
    "Хамлет" просто е едно стихотворение за невъзможността.
    Оттогава нямам шестици. Оттогава няма такава учителка.
    Бях на шестнадесет години.
    Бях изпреварил своите другарчета.
    Те отдавна ме изпревариха.
    Вече не са другарчета, а другари.
    Сега за тях съм аутсидер(ов).
    Сякаш никога не са били най-силните години - потънали,
    разтворени
    в комунистическото блато на безвремието,
    в безумния гълтач на времето.
    Аз и такива като мене - гладни врабчета
    кълвяхме трохите на цивилизацията,
    промъкнали се тихо през ситното цензурно сито,
    и ги поливахме със долнопробен алкохол
    с чистотата на спирт за горене.
    Лост дженерейсхян.
    Дайте ми лост,
    тоест власт,
    и опорна точка,
    и ще превърна цялото човечество
    в лост дженерейсхян
    в лъст дженерейсхян,
    власт дженерейсхян...
    Днес остарелите врабчета
    лекуват своя глад със гладна стачка.
    Гладът, разправят, бил универсален лек.
    От глад човек олекотява, става лек.
    Навеждаш се към него, вдишваш, правиш "дух"!
    и виждаш как отлита като дух.
    Това е!
    РАПОРТ НЕПРИЕТ!
    Във този не-живот
    постигнах максимума
    за мислопрестъпник:
    Трийсет и три години...
    Истина, истина ви казвам:
    Чудо просто няма да има...
    Подарявам материалното си тяло
    и всичките си органи
    на компетентните органи,
    на общинските власти,
    на регистъра,
    на министъра,
    на кадастъра...
    Тъй като ме чака път
    ад астра...
    А края да се намери не е мъчно
    И криминални за отстрани не липсват...
    Горното написах саморъчно
    и за верността му се подписвам:
    Преди това си е бил фотограф[че], каквото му е образованието, а и според някои източници и фотомодел[че]. На актови снимки.

Корица на списание "Кой". За пръв път чух сега за такова списание, но корицата му е впечатляваща.
    Източник: netinfo.bg

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Същите боклуци са и те.
    ---клъц---
    Горното изчерпва цялата тематика...Не смятам нито да цитирам, нито да се аргументирам ;-)

17. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Ех, Ghost, разбирам сарказма ти, но съм в прекрасно настроение, въпреки ранния час и приемам поредния ти полу«самоцензурирам се» опит да си оригинален, ведро.
    Тук темата е за Волен Сидеров.
    Непременно ли трябва да харесвам Виденов, "Първанов и други водещи фигури" от сегашния политически елит.
    А и трябва ли да го споделям, ако има някой друг, който ми допада, щом не е по темата?

Нямаш ли си друго занимание през свободното време, освен това да се чудиш как да провокираш хората покрай себе си?
    Днес в две теми си пошляпа езика съвсем ненужно, нарушавайки ред правила, нещо, в което обвиняваш другите.
    С обидите си изгони участник във форума, който ако не е бил най-полезния, поне предлагаше помощта си безрезервно. Неведнъж. Нямам предвид Superfly.
    Нужно ли беше?
    Моля ви без обиди. Не превръщайте влизането ми във форума в задължение, а не в удоволствие
    Изтрих долния пост, после защо нбе съм изтрил и тоя веднага питат. Горната му част не виждам обида. В долната - Ето, изтрих обидната част. Престанете моля.
    Крис

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Ех, Ghost, разбирам сарказма ти, но съм в прекрасно настроение, въпреки ранния час и приемам поредния ти полу«самоцензурирам се» опит да си оригинален, ведро.
    Тук темата е за Волен Сидеров.
    Непременно ли трябва да харесвам Виденов, "Първанов и други водещи фигури" от сегашния политически елит.
    А и трябва ли да го споделям, ако има някой друг, който ми допада, щом не е по темата?

Нямаш ли си друго занимание през свободното време, освен това да се чудиш как да провокираш хората покрай себе си?
    Днес в две теми си пошляпа езика съвсем ненужно, нарушавайки ред правила, нещо, в което обвиняваш другите.
    С обидите си изгони участник във форума, който ако не е бил най-полезния, поне предлагаше помощта си безрезервно. Неведнъж. Нямам предвид Superfly.
    Нужно ли беше?
    Сега по велик ли се чувстваш? Или по малко комплексиран?

Женен ли си?
    Следващия въпрос ще ти го спестя.
    Айде остани със здраве и весел уикенд ти желая.

Драги, Malone. Нямаше дори грам сакрказъм в думите ми. Всички, които ме познават, знаят, че точно това е отношението ми към политиците. Нееднократно съм го изказвал и тук. Дори е изписано в сигнатурата под мненията ми, която стои там от доста време преди ти дори да си чул за този форум.

Последният ми пост целеше да приключи спора, обединявайки всички около нещо, с което са съгласни.

Не можеш ли да контактуваш без да обиждаш събеседниците си? Прекаляваш!
    Крис

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. "Вивател" атакува пазара с по-ниски цени
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 8
    Последно: 26-09-05, 20:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе