Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 51

Сидеров атакува с привърженици вестникарски редакции

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Re: Сидеров атакува с привърженици вестникарски редакции

Срамувам се от майка си и баща си - дребни чиновници
    Това е срамота да го каже.Все едно той е някаква синя кръв.Абе не е добре психически тоя човек.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Malone на тебе май ти лопа здраво дъската! Sorry!

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

dragozow докога ще вярваш на всичко което хвърчи, че се яде?

5. Тук е от
    Oct 2006

Мисля че всеки има право на мнение каквото и да е то
    Ако то е различно от това на останалите това не означава непременно че човека не е прав и че трябва да бъде нападан с други средства освен фактите
    Странно ми е да виждам това тук...

6. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

--- offtopic ---
    Цитат Първоначално публикувано от Ghost
    Драги, Malone. Нямаше дори грам сакрказъм в думите ми.
    Последният ми пост целеше да приключи спора, обединявайки всички около нещо, с което са съгласни.
    Добре Ghost, радвам се, че сме на едно мнение тогава.
    Останах с впечатлението, че се опитваш отново да ме провокираш, но след това изречение, очевидно греша.
    При такава ситуация, грешно впечатление от моя страна, използвам случая да ти се извиня за обидната част от поста ми.
    Твоя отговор не успях да го прочета, но така или иначе се бях зарекъл да не му обръщам внимание, каквото и да е било съдържанието.

7. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от soon
    dragozow докога ще вярваш на всичко което хвърчи, че се яде?
    Така ли казах?Оставям те да вярваш сляпо на лидера си

8.  

9. Тук е от
    Mar 2004

Ако прокуратурата се самосезираше от публикации в пресата В крайна сметка нищо няма да се случи, даже и да са дадени пари Тези хора които ни управляват са оперирани от срам. За съжаление всичко се купува в тази държава.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

dragozow - лидери имат само стадата! Аз вярвам единственно на себе си и това което ЗНАМ.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Мда-аа-а... Всеки народ си заслужава управниците.

12. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

dragozow - лидери имат само стадата! Аз вярвам единственно на себе си и това което ЗНАМ.
    Ще питам по друг начин....Кое те кара да мислиш че той е месията и ще ни избави от всички досегашни?Досега доказва само че е нереализирал се диктатор.

13. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Malone на тебе май ти лопа здраво дъската! Sorry!
    Няма sorry приятелю, няма защо просто. То вече едва ли има човек над 35 години, на когото да не му "хлопа дъската" от това на което сме свидетели през последните 15-20 години.
    Пък и ако си поуспял да погледнеш и отвъд нашата екссоциалистическа мъгла, наистина не остава нищо друго, освен да се отдадеш на безумието "България на три морета [и на три ракии]".
    Не е моя мисъл, затова е в кавички.

А това, което съм ти цитирал ... ами аз го приемам от веселата страна, особено фотосесиите на В.С. и мозъчната пръдня, което се твърди, че е негово произведение. Нито ме интересува дали е истина, нито пък кой е крив и кой прав.

За мен са по важни цитатите от "публицистиката" на Волен Сидеров от близкото минало, сравнени с това, в което [се опитва да] ни убеждава сега.

Ето един анализ, ако на някой му е интересно.
    Лъжата на Волен срина “Атака” с 40%
    Оттам започна движението надолу на Атака. Страхотна грешка на Сидеров. Недалновидност, която му струва скъпо.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

dragozow - НА бЪЛГАРИЯ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТЕПЪРВА ЩЕ И ТРЯБВА диктатор дълги години! Ширнало се е едно БЕЗЗАКОНИЕ и грандиозно ЛИГАВЕНЕ, парвенющина и избиване на КОМПЛЕКСИ: парични, журналистически, политически и квото се сетиш. Зор ни чека брато во веки с такива мислещи като тебе! angel

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

А на тебе Malone какво да ти кажа? Жалко, че си модератор - сиреч, каквото говориш да не е просто говорене, а.... Здраве на тебе и бурни нощи ще ти пожелаем и по-малко философстване. Пий едно от нас "О, неразумний изроде (имам предвид себе си)" Наздраве!!! На БГ мъжки момчета и трябва, които не одумват, а действат! Предлагам тука приказките да забравим и .........Хайде сполай ти!!!

17. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

soon, един малко не по темата въпрос - '89 на колко години си бил?

18. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

dragozow - НА бЪЛГАРИЯ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТЕПЪРВА ЩЕ И ТРЯБВА диктатор дълги години! Ширнало се е едно БЕЗЗАКОНИЕ и грандиозно ЛИГАВЕНЕ, парвенющина и избиване на КОМПЛЕКСИ: парични, журналистически, политически и квото се сетиш. Зор ни чека брато во веки с такива мислещи като тебе! angel
    Мда,липсва ти старото....някой от вашите да не е бил партиен секретар
    Попитах те,защо мислиш че Сидеров е месията и че е по-различен от другите?Чудя ви се какъв човек трябва да си за да му повярваш.Говорил съм с много симпатизанти на Атака и винаги съм ги питал кое ги кара да вярват,смислен отговор не съм получил.Принципно идеите им са правилни ама съм 100% сигурен че ако докопат власт друга песен ще запеят,и повярвай песента няма да е "Вятърът на промяната".Сидеров още от сега се изживява като някакъв тиранин,той коли и беси.Всеки който е на друго мнение бива изритван или принуждаван да напусне,не случайно му избягаха половината депутати.Аз не го мисля за националист,мисля го за откровенно луд човек който има нужда от лекарска намеса.Националист е Красимир Каракачанов,Волен е мишок който иска да се издигне по най-евтиния начин и масите му вярват.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. "Вивател" атакува пазара с по-ниски цени
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 8
    Последно: 26-09-05, 20:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе