Не бях я чувал до сега, ама добре пее момето. Наистина, дано не пропее чалга.
Не бях я чувал до сега, ама добре пее момето. Наистина, дано не пропее чалга.
пЪрдон бре градски, мислех че поне от обща култура...., сигурно запълваш свободното си време с ужасно по смислени нещаПървоначално публикувано от NO CARRIER
Лично аз също не гледах "пръднята" - слушах фоново, но и това остави някакво впечатление в мен и определено мисля, че момичето може повече от това да държи еротично микрофона според един друг изказал се, също не гледал и слушал. Е, не беше толкова високоинтелигентно предаване като Брадърите, @Pat, с които виждам, доста добре си запознат
Нищо лично, хора всякакви...
Лично според мен е чудесно да се правят такива предавания, абстрахирайте се от това, че е предаване на Слави, според мен то показа, че в малка България има ужасно много таланти, деца по на 15-20 години, които мислят, опитват се, правят неща доста по различни от висенето по кафенетата и нощните клубове продавайки телата си.
Да бе, и още 2-3 Биг брадъра да пуснат, и там яко таланти има.Първоначално публикувано от Tommorow
То сега всеки втори певец тръгна да става, и плешивия си трупа пачки от всички 'певачки'
Oх, цели 17 поста и 80% са на негледали, oт останалите половината само са гледали фасада..; и пишат ли пишат
Отворете си ушите, бре хора! Момиченцето ИМА ГЛАС!
До снощи я бях чул инцидентно за 2-3 мин. като пееше с Устата в Айдъла и не обърнах внимание,
но снощи като разбрах кой е спечелил (не съм го гледал предаването снощи) се поразрових из нета.
Ами послушайте "Даньова мама" изпълнена заедно с "Мистерията на българските гласове", пък после коментирайте!
http://www.bgshare.com/get_f46902f7b...e10d632eb.html
и вижте клипа: http://vbox7.com/play:df53bc7f
Ето, вижте и това: http://vbox7.com/play:e6747abe
Ето ви и линк към сайт на който попаднах снощи:
http://nevena.coneva.free.bg/Begin.htm Струва се да се поразцъка.
![]()
"Даньова мама" я изпя страхотно, ама ако може да се махнат "Истерията на българските гласове"
Друг трябваше да е истинския победител, но карай там нещо да върви пък квото стане! Нека и е ЧЕТИТА ПОБЕДАТА!!!![]()
Браво на НЕВЕНА. Според мен спечели един от най-добрите, че ако не и най добрия участник в MUSIC IDOL!!
п.с. Много е лесно да се приказва на зелено, от хора които не са слушали концертите !! Затова и цялата ни държава е такава. Първо приказваме, после мислим!!Разбира се обаче всеки си има своето мислене!
И още нещо, ако сте забелязали, забележките на журито към нея по време на цялото състезание бяха най-малко, което означава, че за всички стилове и изпълнения, тя не е имала почти никакви издънки. Всички останали са се дънили ..........
Нямам какво друго да кажа!!
Дано Невена се реализира в света на музиката по подобаващ начин и да използва възможно най-добре отдалата и се възможност!![]()
А каква беше наградата?
Аз гледах всички концерти, но така и не разбрах какво получава победителя.
Честито на победителката наистина има заложби но докато се научи да пее както трябва доста време и много много практика ще и трябва. За съжаление не става само с глас
Аз пък бях за пича. По ме кефешеИ по пеене и по държание, забавен ми беше. Както и да е, да и е честито на Невена!
Влажни погледи и мокри сънища от милионите пред телевизионните екраниПървоначално публикувано от Silviya
![]()
Договор със звукозаписно студио - универсум май, не чух добре
Не мога да разбера каква е тази истерия. Имала глас - голяма работа. И оперните певици имат и глас, но и музикално образование, и със сигурност пеят по-добре от нея. Колко често ходите на /слушате/ опера?
Къде видя истерия?
Нормално обсъждане на едно прилично предаване.
Няма такова понятие като "обща култура" за това предаване!
Аз от "обща култура" може да трябва да си легна с мъж може би ?
И аз съм гледал максимум 1 час общо от всичките предавания на "MI" - не се смятам за изостанал, тъп, ограничен...
Да речем, че е интересно, забавно, (комерсиално), но не смятам че НЕгледането му ми пречи по един или друг начин.
Иначе..честито на победителката и дано да се запази по-дълго време неопорочена във всичкия смисъл да думата.