Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 51

ЧЕСТИТО НЕВЕНА!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Re: ЧЕСТИТО НЕВЕНА!!!

Продуцентски договор за един албум с Вирджиния рекърдс (представител на Universal Music) и разходка до Лондон с организирани срещи с разни звукозаписни корифеи, не само от Universal.

/Off
    tana, как може да не внимаваш в думичките на другарката Армутлиева?!!! Ей с'я ще ти прати ГиДиБОП!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Въобще не е мястото да сравняваш оперното пеене с пееното на който и да е от music idol. Мацето е на 20 години. За какво мусикално образование да говорим. Тя тепътва ще учи, ако не учи в монета де. За някои знам, че са в музикална академия. За Невена не помня. А за ходенето на опера.
    То една опера има в България да ти умре магарето от заушка. Прикаската че една птичка пролет не прави, същото е и за операта. Един добър певец не прави качесвтена опера. Ела във Варна да видиш каква пародия на Опера е.

4. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Нека да има дандания и изяви, всико което показва даже и малко от таланта на децата в България

Другарю Pimpirlit коя е тая другарка и има ли почва у нас?Да ми се маха от главата и да праща ГиДиБоп-а

5. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от Silviya
    А каква беше наградата?
    Аз гледах всички концерти, но така и не разбрах какво получава победителя.
    Невена спечели договор за цял албум с опция за втори и трети с голямата музикална компания Вирджиния Рекъдрс и Юнивърсъл Мюзик.
    Талантливото момиче се представи блестящо на финала на Мюзик Айдъл. Впечатляващи бяха изпълненията й на "The Show Must Go On" в женски вариант, както и на "I'll Always Love You" в попфолк аранжимент. Невена ще пътува за Лондон, където ще се консултира с големи музикални специалисти. бТВ ще заснеме клип за победителката в шоуто.
    Източник http://life.dir.bg/2007/06/07/news1759343.html

Извинявам се, май pimpirlit ме е изпреварил

6. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от tana
    ...
    Другарю Pimpirlit коя е тая другарка и има ли почва у нас?Да ми се маха от главата и да праща ГиДиБоп-а
    Аууууу... Какво вопиющо невежество!!!
    Как може да не знаеш коя е Защитничката на ограбените от Интернет пиратите, Поборничката за авторски права, Крепителката на морала, Видната общественичка и Подскокоросничка на ГиДиБОП - Саня Армутлиева?!!!

Марш да се срамуваш 3 мин. в друга тема на форума! ;-)

7. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Ми, другарю, бях засрамих се до ушите и пак не я знам коя е тая и за какво се бори, пък и ъъъъъ БГ за какво се бори

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от pimpirlit
    Марш да се срамуваш 3 мин. в друга тема на форума! ;-)
    С гръб към всички и ръце на стената!

10. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Въъъъъъъъъ кат стана въпрос......

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

@tana: http://portal.bg/news.php?cat=main&read=20060106002

@Julian

Мисълта ми е, че не е нищо особено - поредната певачка. Колко често си пускаш Кристина Агилера? Ами Селин Дион? Това си е чисто промиване на мозъци чрез телевизията. Ако мацето беше излезло с 1-2 песни по някоя музикална програма, никой нямаше да му обърне внимание, но всички за нея говорят, понеже спечели Мюзик Айдъл, ...Нищо против мацката нямам, но ме дразни да ме заливат отвсякъде с "Невена, та Невена".

12. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Нито съм го гледам това предаване , нито ми е интересно , даже не я знам коя е , честито все пак , щом са я избрали , значи има защо

13. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Благодаря Gost. Браво на другарката, желая и успех в борбата, тъй като гледам ще има нужда.

14.  

15. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

?? Какво значение има дали е или не е нещо оисобено? Тя е крайния продукт на едно предаване, което се е излъчвало 2-3 месеца и е било предполагам едно от най-гледаните.
    Интересът към победителя е разбира се временен и е съвсем на място. Не мога да вдена защо я сравняваш с този или онзи певец и къде е връзката. Това е шоу за зрителите не по-малко, отколкото конкурс за откриване на таланти.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Да му се невиди, какво сега се заяждате с мацето?
    На мене ми стига факта, че пее прилично даже повече от това и е готина (малка е за мен ама...).
    Освен това ми е "комшийка" Дет викаме от Габрово "Ей къде е Севлиево на 28 км".
    Аз не съм гледал всичките предавания, но си бях за нея и за мацката от Дряново от самото начало - от един край сме все пак.
    Честито и от мене на Невена, здраве и успехи и желая, за другото има Мастеркард

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    ?? Какво значение има дали е или не е нещо оисобено? Тя е крайния продукт на едно предаване, което се е излъчвало 2-3 месеца и е било предполагам едно от най-гледаните.
    Интересът към победителя е разбира се временен и е съвсем на място. Не мога да вдена защо я сравняваш с този или онзи певец и къде е връзката. Това е шоу за зрителите не по-малко, отколкото конкурс за откриване на таланти.
    1) Значението на това дали има нещо особено е огромно - ако наистина беше специална, шумът около нея щеше да е заслужен и разбираем.
    2) Точно това, че предаването е било от най-гледаниете, навежда на мисълта за промити мозъци.
    3) Сравнението на обекти служи да определят относителните разлики м/у обектите (в случай, че си забравил). Абсолютните стойности не дават представа за състоянието на обектите, ако нямаш отправна точка. "Спечелил конкурс за най-добро зрение" - абсолютна стойност, "едноокия в царството на слепите" - относителна стойност. Сравнявам я, за да докажа, че не е нищо особено, а я сравнявам с други певици, защото е спечелила музикален конкурс. С носители на Нобеловата награда за химия ли да я сравнявам!?

18. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

...I'll Always Love You" в попфолк аранжимент...
    Знаех си да им мамицата
    Ако могат и химна ще изпеят в сопол-фолк аранжимент.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Честито Левскари!
    От kod във форум Спорт
    Отговори: 23
    Последно: 30-04-15, 01:53
  2. Честито!
    От Lupus във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 99
    Последно: 26-05-07, 12:48
  3. Честито 3Di:-)
    От Sunny във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 13-10-04, 15:39
  4. Да ни е честито |:-[
    От Cko във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 29-07-03, 15:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе