Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 37

Firefox изяжда пазарния дял на Internet Explorer

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Re: Firefox изяжда пазарния дял на Internet Explorer

Цитат Първоначално публикувано от XIIID
    Абе като иде реч за "пазар", не значи ли че се касае за дялове на платени програми?
    .....
    мдаааааа,

като прочетох "новината" .. - и аз реших, че е станала платена "лисицата" ..

ама - явно пак става дума за "медийна новина"(прости журналисти)..

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от hihimor
    и аз! е, слагам някой и друг plugin понякога
    Да де, ама в тия "пазарни" проучвания се отчита като IE. Просто ползва неговия engine. И аз го ползвам и не бих го сменил (ех тия китайчета .
    Не че не съм се пробвал и с Opera, Netscape (докато го беше, даже с него почнах щъкането из нета), Firefox (така и не можах да я "залюбя") и дори Safari.
    Просто ползвам това, което ми харесва. Не си падам по моди или фенско-религиозни ексцесии.

BTW, статистиката на французите е на база 250 000 сайта. Изглеждат много, но на фона на количеството в света... е представителна извадка. И касае само Европа. В световен мащаб дела на лисицата е малко под (или около) 15%. Това за любителите на статистиката. На мен не ми пука.

Хубавото би било ако се стигне пак до реална битка между браузърите, като тази между Netscape и IE навремето. Тогава бълваха иновации по три пъти на ден.
    Мантрата на черногледците е, че IE е спечелил само с маркетинг и мръсни номера, но... аз бях свидетел (и потребител) на това, а не читател на wikipedia...

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Цитат Първоначално публикувано от pimpirlit
    IE е спечелил само с маркетинг и мръсни номера, но... аз бях свидетел (и потребител) на това, а не читател на wikipedia...
    IE е спечелил и продължава да печели от мързела на потребителите

5. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Какво е това IE имам нещо с име "Launch Internet Explorer Browser" но не зная за какво служи.
    Някой смятат, че е браузер, но аз не съм много сигурен. Може би е клавиатурен шпионин и не само, особено с Active X. През ум не ми е и минавало да го ползвам. Странно e, че някой го ползват, при наличието на Firefox.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    Какво е това IE имам нещо с име "Launch Internet Explorer Browser" но не зная за какво служи.
    Някой смятат, че е браузер, но аз не съм много сигурен. Може би е клавиатурен шпионин и не само, особено с Active X. През ум не ми е и минавало да го ползвам. Странно e, че някой го ползват, при наличието на Firefox.
    Аз съм 100% на същото мнение!

7. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    За мене IE е много важна програма - една от най важните! Без нея няма как да си инсталираш Firefox!

//Това, разбира се е цитат на съфорумник, много ми хареса, но не запомних автора, за което се извинявам.

8.  

9. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от DeathKnight
    IE е спечелил и продължава да печели от мързела на потребителите
    Ами че то мързела е основната движеща сила на прогреса.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Цитат Първоначално публикувано от Lazar
    За мене IE е много важна програма - една от най важните! Без нея няма как да си инсталираш Firefox!
    Има, има. Примерно да го изтеглиш с lynx или wget

11. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Аз пък, както казах вече

...
    Просто ползвам това, което ми харесва. Не си падам по моди или фенско-религиозни ексцесии...
    А вие щом толкова неистово и безкритично си харесвате Лисицата (Алилуя!!!) и я смятате за толкова велика, че дори не смеете да погледнете малко встрани от капаците си... Или може би ви е страх да не ви обвинят в неправоверност? ;-)

12. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Аз пък, както казах вече

А вие щом толкова неистово и безкритично си харесвате Лисицата (Алилуя!!!) и я смятате за толкова велика, че дори не смеете да погледнете малко встрани от капаците си... Или може би ви е страх да не ви обвинят в неправоверност? ;-)
    Ами освен в Опера няма в какво да погледнем.Който ползва вече някой от двата браузъра едва ли се кефи на ИЕ 7.Останалите са просто жалки опити или скинове на някой от популярните браузъри(говоря за Maxton,Netscape и подобни).

13. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    Ами освен в Опера няма в какво да погледнем.Който ползва вече някой от двата браузъра едва ли се кефи на ИЕ 7.Останалите са просто жалки опити или скинове на някой от популярните браузъри(говоря за Maxton,Netscape и подобни).
    Не съм съвсем съгласен с това, но няма да споря. Тоя спор е безкраен

Само дето ми става смешно когато уж борци за свободата на избора се държат като Торкемада и обявяват всички, които не харесват тяхната мантра за задръстени, пропаднали леймъри и профани.

14.  

15. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Не съм съвсем съгласен с това, но няма да споря. Тоя спор е безкраен

Само дето ми става смешно когато уж борци за свободата на избора се държат като Торкемада и обявяват всички, които не харесват тяхната мантра за задръстени, пропаднали леймъри и профани.
    Не съм борец и защитник,мога да работя с всеки браузър.Въпроса е че с тоя работя най-бързо и удобно.Вярно че лапа вече и по 100 мегабайта рам ама като гледам анкетата почти няма хора с по-малко от 512 мб рам.На работата го ползвам на P3/1000 MHZ/256 Ram и върви прилично.

16. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

17. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Във всеки браузър има по нещо дървено (визирам IE, Firefox и Opera). Честно казано идеологията на Opera ми харесва най-много, но... липсва функционалността на добавките на Firefox. IE пък ползвам рядко за някои сайтове, които не се визуализират коректно с Firefox (сори ама има пропуски, и най-често издънките се случват я на сайта на някоя банка, я на някой онлайн магазин).

--- Offtopic ---
    Я, Opera вече не била "the fastest browser on Earth"

18. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Аз ползвам бразузърите в този ред:
    1.Мозила
    2.Опера
    3.Нетскейп/ИЕ6

По принцип на мен лично Мозилата ми е малко по-удобна от Операта и за това най-често съм с Мозила. Преди време съм изпробвал доста браузъри, но след последната преинсталация на уиндоус ползвам само тези 4-ри в реда, който изброих по-нагоре.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. explorer.exe гърми заради .js на firefox
    От glarus във форум Windows
    Отговори: 0
    Последно: 28-12-08, 12:08
  2. Internet Explorer
    От DENITO във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 03-06-08, 23:33
  3. Internet Explorer 6.0
    От polpoz във форум Мрежи
    Отговори: 2
    Последно: 02-02-04, 20:51
  4. Win XP и Internet Explorer
    От Wizard във форум Windows
    Отговори: 5
    Последно: 14-05-03, 23:40
  5. Tup "bug" v Internet Explorer
    От Aquadark във форум Windows
    Отговори: 11
    Последно: 12-11-02, 00:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе