За който се вълнува: Приземиха оценките за браузъра Firefox. Аз си продадох акциите и не ми пука за пазарния им дял.
За който се вълнува: Приземиха оценките за браузъра Firefox. Аз си продадох акциите и не ми пука за пазарния им дял.
Скоро се насилих и пробвах "добавката" за IE7 - IEPlus, има и IE7pro, която е друг софт.продукт. Аха да копира лисицата едно към едно, ама си остава в близката далечина.
Възстановяване на сесии, блокиране на съдържание все хубави работи. Благодатна почва за IE маниаците. Сигурно има и плъгин за времето и активиране на табове само с минаване над тях с мишката, ама като лисицата ги има от 2 години тия, защо да си губим времето.![]()
IE 7 е по-спънат браузер от IE6, Firefox-а е няколко обиколки по-напред и то отдавна.
IE7 се опитва да копира Лисицата, но доста неуспешно.
Чудно ми е, ако IEхх не се предлагаше доброЗорно заедно със уиндоуса, а беше отделен продукт, то кой би си го свлил, да не говорим закупи, за да го ползва?
Тия дни видях ситуация, при която, човек се принуждава да инсталира Firefox на чисто новия си лаптоп с Vista+IE7.
Парадоксалното в случая, е че принудата идва от продукти на Майкрософт, а не от продукти на конкуренти.
Става въпрос за Exchange 2000 + Outlook Web Access. При Vista+IE7, потребителя може да чете пощата, но не може да създава. (при XP или IE6, всичко е наред)
След дълго ровене и четене, се оказва, че проблема е известен по форумите на MS ... поддръжка на DHTML, Active X, бла-бла-бла ... но е неразрешим от потребителската страна. Трябва да се пачне и фиксне сървъра, което в конкретния случай е невъзможно, или по-точно, невъзможно да стане в кратки срокове. Е, една лека добавка на алтернативен браусър към Вистата, бързо и лесно оправи нещата.
Гледайте това клипче.. балъците с IE не знаят нищо
https://www.youtube.com/watch?v=7oIot3Qxu_U
Ей ме на Фанта, с Опера съм от 4-5 години - май откъм 7-ма версия, откак въведоха тъй наречените gestures(който ги ползва знае за какво говоря ), не съм я сменял, иначе си работя и с ИЕ и Лисицата, но както съм забелязал и двата пропускат здраво spy/ad ware, иначе съм напълно съгласен с по горе изказаните мнения че няма нищо по стабилно от ИЕ 6, 7 е пълен боклук и не знам как може някой да му се радва изобщо ...
А това нещо http://www.ie7pro.com/?language=bu е маи с почти година по назад от Opera-та. Изобщо се чудя как ги не е срам да копират.