Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30

Челопечене в страх и Взривове

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Re: Челопечене в страх и Взривове

Малко бисери от вестникарските форуми

Продавам 15 тона тротил.
    За количества-отстъпки в цената.
    Допълнителна информация: Министерство на отбраната, търсете Баретата.
    ----------
    Кажете на военните ,че революцията е победила и да спрат с взривовете.
    ----------
    некой според мен не е могъл да стане рано за работа и си поръчал събуждане по полигона.
    ----------
    кво става бе, кво е гръмнало? аз до сега спах и ме събуди земетръса!...
    ----------
    Какви взривове бе хора.... просто ББ вчера е прекалил с бобеца...и пръц пръц
    а, и неска говореха само колко щяло да бъде хубаво времето то пълно с облаци са
    ----------
    в крайна сметка за всичко са виновни калпавите цигари,
    ако страшинката си беше купил боро а не арда или Country нямаше да му падне огънчето в кофата с бензин,
    откраднат от служебния автомобил !!! >
    ----------
    Днес прогнозата за времето в София е: Слънчево с прегърмявания
    ----------
    Това значи ли, че барута става за друсане?
    ----------
    Абе хора! Някой се е снабдил яко с взривчатка!
    Очаквайте в скоро време нова серия от летящи в небето автомобили на "бизнесмени"!
    ----------
    Освен взривове,в София трябва да се поразходят и танковете!
    Петър Младенов обеща навремето,ама се изметна! А трябваше да пусне танковете...
    ----------
    I LOVE THE SMELL OF NAPALM IN THE MORNING...
    ----------
    Ма това евакуация ли било ве? Аз си помислих, че "софиянци" пак са си тръгнали за родните места :D
    ----------
    Па я съм селянче от провинцията и днес ще се опъна на фотьола,
    ще си чопля носа и ще гледам най-новия екшън : "Трети Юли" )))
    ----------
    Не, сега сериозно. Гледам, че хората си продават жените, къщите, животите по интернет...
    Дайте да я продадем тая държава... Видяло се е, че нищо не става от нея.
    Ама са и това правителство да го махнеме, лошото е, че няма кой да сложим на тяхно място...
    ----------
    А премиера, разбирате ли, бил там в 7 без нещо и координирал всички министри, които също били там
    Ще се попикам от смях А пък Емел както се казва замервала радиационния фон вътре в епицентъра на взривовете
    ----------
    Точно в този момент ме чукаше любовникът ми и усетих на два пъти че ми влезе болезнено дълбоко.
    ----------
    Сега от някой земетръс да се разруши стената на язовир Искър и за 0-ла време пожара ще бъде потушен. )))))))))
    ----------
    Това не е земетресение бе, Емел Етем е била по голяма нужда...)
    ----------
    София посреща чудодейните икони с гръм и трасък.
    Българи време е да започнем да ставаме човеци.
    ----------
    Като никой не ни напада дай сами да си се утепаме...
    ----------
    ...и цъфтят в суматохата кестени,прецъвтяват и пак цъфтят...
    ..
    ...

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Като не успя да бутне правителството с 5 вота, опозицията реши да го вдигне във въздуха барабар със Софето!

А ето и нещата откъм сериозната им страна:
    Към момента в поделението се съхраняват - стрелкови боеприпаси - 96 тона, ръчни гранати - 52 тона, изстрели за гранатомет ПГ - 7 - 210 тона, 23 мм изстрели - 75 тона, 76,2 мм изстрели - 48 тона, 85 мм изстрели - 252 тона, 100 мм изстрели - 21 тона, 115 мм изстрели - 17 тона, 122 мм изстрели - 83 тона, 125 мм изстрели - 94 тона, 152 мм изстрели - 211 тона, реактивни дълбочинни бомби - 20 тона, бойни заряди - 23 тона, взриватели - 204 тона, пиротехнически средства - 68 тона, други взривни вещества - 20 тона. Общо 1494 тона, посочват от МО.
    Източник: http://dnes.dir.bg/2008/07/03/news31...html#sepultura

Много е съмнително всичко това да е гръмнало вече, така, че да няма повече взривове. Ако това наистина го е имало - ще има още много да гърми, че може и нечий живот да отнеме...
    А ако наистина спре да гърми - явно доста от изброеното е било изнесено и туй дето гърми сега е за замитане на следите от огромната далавера!

4. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

А вие знаехте ли, че ние сме си имали и "Водородно общество"

5. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Към момента в поделението се съхраняват - стрелкови боеприпаси - 96 тона, ръчни гранати - 52 тона, изстрели за гранатомет ПГ - 7 - 210 тона, 23 мм изстрели - 75 тона, 76,2 мм изстрели - 48 тона, 85 мм изстрели - 252 тона, 100 мм изстрели - 21 тона, 115 мм изстрели - 17 тона, 122 мм изстрели - 83 тона, 125 мм изстрели - 94 тона, 152 мм изстрели - 211 тона, реактивни дълбочинни бомби - 20 тона, бойни заряди - 23 тона, взриватели - 204 тона, пиротехнически средства - 68 тона, други взривни вещества - 20 тона. Общо 1494 тона, посочват от МО.
    Това ако е вярно доста по сериозни неща щяха да станат там.
    Някой е изнесъл склада и сега е запалил малкото останали неща да се покрие

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Щом куче може да влачи рейс и пиле домат,
    какво остава за смешниците, боеприпасите и дядовата ряпа!

7. cvb
    cvb е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2006

Из дневника на Емел Етем /писан в...

6,28 сутринта - Нещо гръмна. Много важно.Да си гърми.
    6.40 сутринта – Пак се гърми. Аман бе, човек не може да си поспи!
    7.00 сутринта – Гърми и не спира. Досадно. Къде ми е закона, че да си почета докато ми правят прическата и да си подбера тоалета.
    7,30 сутринта – Фризьорката ми е притеснена нещо. Били гръмнали 2000 тона... нещо си там. Дреме ми, нали в моя си закон не го пише.
    7.40 сутринта – Сергей ми звънна. Нещо му съборило кафето.Пита, знам ли нещо.От къде да знам пък аз.Не знам, естествено.. И фризьорката нищо не знае.Пита ме мене.Лигла.
    8..00 сутринта – Някакъв военен ми звъни, Обяснявам му, че съм на фризьор и да не ме безпокои.А, нач. щаба бил. Не го знам тоя. Абе, проверих си в закона. Никъде не пише какво да правя.Пише, какво да не правя. Уу... тези обувки не съм си ги носила още.
    8.15 сутринта – Сергей настоява да ида да видя защо му подскача кафето още. Да иде и да си види сам. Каза му го, ама го мързяло.Да ида аз, той бил шефа и се нуждаел от очи и уши. Добре де, тръгвам. И Ахмед нещо любопитства, ама и той зает. Е, все аз ли да ходя!?!!?
    8.15 сутринта – Отидох, видях, скъсах си чорапогащника. Нещо гори, нещо гърми, не е бедствие, не е авария. Не е природна катастрофа. Не е в моя ресор. В моя закон си пише много ясно, Бедствие е земетресение от 10 по Рихтер нагоре, паднал астероид, всемирен потоп и все такива неща. Бойко! Ти си виновен! Да ти го кажа в очите.Аз да не съм министър на всичко? Щоме разкарвате по никое време? И си скъсах чорапогащника и не можах да видя къде ще почивам през лятото. Досадници такива. Помолих Ахмед да ми прати актуалния списък на нашите фирми, които да се заемат с почистването.
    11.00 преди обед – Пресконференции, досадно.Гладна съм...
    23.00 преди полунощ – Сергей настоява да ходя по телевизиите и да обяснявам какво пише в закона ми. Неграмотници! Да си го прочетат сами! Какво има да обяснявам. Още ме е яд за чорапогащника!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2002

http://www.dnes.bg/article.php?id=53738

Открийте разликите ( освен часа разбира се )

10. Member
    Тук е от
    Nov 2001

1. - 18:25 -
    От: Анонимен
    Причината е една и никой не може да я оспори-безхаберието,арогантността и нехайството на нашите управляващи,включително и на г-н кмета бб.Или може би има и по-страшна причина-пари ,много повече пари и апетитни терени,защото теренът на поделението сега е разчистен и става много апетитно парче.Нека някой да ми обясни защо няколко дни преди взривовете над района кръжеше хиликоптер,защо говорителят на мин. на бедствията и авариите в ефир каза,че те са отишли на работа в 6 часа ,защото имали някаква информация,а след това ни убеждаваха,че са разбрали за взривовете чак в 6 и 30.Ще видим дали няма да му хвръкне главата след тази издънка.Само че мен това не ме грее-аз стоя сега в стая без прозорци,с разбит покрив и даже и стъклата не съм разчистила,защото трябвало да мине комисията да прецени дали сега са изпочупени прозорците,дали случайно няма да се облагодетелстваме с някое стъсълце.А кой ще ни обезщети за преживения ужас,на нас и най-вече на децата ни,защото не можете да си представите какво е да стоиш в коридора и да очакваш всичко да се срути върху теб и да не знаеш какво да обясниш на децата си,да ги гледаш как треперят и повръщат от страх,да превържеш кървящия му крак и да вадиш стъкло след стъкло,да не знаеш какво дишаш,да чуеш че след по-малко от половин час всичко ще бъде пометено и ти тръгваш само с дрехите отгоре ти и не знаеш дали ще имаш и този половин час да се изнесеш,защото първата ударна вълна вече си я преживял и знаеш какво е,тръгваш с колата и не знаеш дали ще бъдеш пометен,дали ще можеш да избягаш.След това си казваш добрече останахме живи ,но идват и другите мисли,а къде ще живеем,с какво.И ти дават един сандвич и ти казват "И да знаете,че това ви го праща г-жа Масларова."Нима трябва да благодаря за това,нима и този сандвич не е от моите пари.Стоиш ,чуваш гърмежите и не знаеш дали все още имаш дом ,дали ще имаш къде да се прибереш,да прибереш децата си,дали не са влезли да оберат дома ти.Дано усетите мъката ми и никога да не изживеете това,което ние изживяхме,[size=14pt]но ви моля,помислете,когато следващия път при изборите си стоите в къщи и не излизате да гласувате,помислете кого оставяте на власт,защото това,което се случи при нас може да се случи навсякъде,а докато си стоим по домовете си и се свиваме ,отгоре ни се подиграват
    .[/size]
    Източник: коментарите след http://www.dnes.bg/article.php?id=53796

11. Member
    Тук е от
    May 2002

Алеко Константинов ни е описал нрава (на народа и на управниците ни) толкова точно и толкова отдавна , че чак са плаша колко си приличаме с онава време.
    П.С. - това е относно поста на Stekyman и цитата на анонимния

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

P.S. За да има мир и всичко да върви както до сега в последните 20 години към бездънната бг пропаст!

13. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Как се решава това, с много време и набор от точните хора...или революция, ако хванат та ни изхвърлят от ЕУ-то ще е интересно...манталитета ни е такъв а това много бавно се променя...

14.  

15. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

soon, съжалявам, че ще го кажа, но или имаш проблем с алкохола и/или наркотиците, или не четеш нищо друго освен лозунги на атака

толкова празнодумство, напомпано с псевдопатос и гарнирано с липса на смисъл, човек рядко може да намери в този форум извън твоите писания

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

FearMe - поне админите не мислех, че могат да бъдат ограничени и стандартни. Какъв алкохол, какви лозунги те гонят? Нещо не си ме разбрал правилно.
    Нещата у нас са стигнали до просяшка тояга, но .... аре наздраве от алкото!!!

17. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Това, че имотът бил много апетитен го е написал някой профан, който не е минавал от там. 4 Дка в полето можеш да си ги загупиш много лесно - не е необходимо да взривяваш толкова муниции.

18. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Гръмна ли са го за да покрият нещо... в това съм 200% сигурен. Тези складове не избухват току-така. Може да не е някоя голяма конспирация но със сигурност има нещо и виновните както винаги няма да бъдат наказани...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 10
    Последно: 24-03-11, 00:27
  2. Топла вода - на газ или електричество?
    От klimbooo във форум Отопление
    Отговори: 23
    Последно: 27-12-10, 16:07
  3. Тестове за професионална ориентация
    От Cko във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 04-06-09, 21:25
  4. Отговори: 0
    Последно: 15-10-07, 22:24
  5. Хакнаха Министерството на земеделието
    От wiseacre във форум Коментирай новина
    Отговори: 15
    Последно: 02-09-07, 19:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе