ако речете и мен да включите няма да откажа.Първоначално публикувано от Black Adder
Само че проблема е Compare- той не може да мисли
ако речете и мен да включите няма да откажа.Първоначално публикувано от Black Adder
Само че проблема е Compare- той не може да мисли
Управителя получил ореден Георги Димитров първа степен !!!
На подсъдимата са и отрязани ушите и езика, глобена е 100 000 лева след отхвърляне иска на обвинението разпъване на кръст. Пред местния маркет има митинг на Помиярите на Тенгри които искат пречупване на пищялите... Но българския съд за пореден път доказа своето хуманно отношение и не произнесе тежка прсъда поради изчезналото веществено доказателство. Несебоб и главна дирекция на МВР обаче разполагат с доказателства че въпросния обект на престъпление се съхранява усърдно от хората в троината коалиция и очакват окончателното му изчезване до поредните избори.
Разпятие няма да има !
Не ТОЙ АЗ МЕНЕ НЕГО ...
БЕЗ ДА се меся . За конкретния случаи -Ако вкарат жената в пандиза отивам да се изпикая пред съд в който са я усъдили и да им тегла една ....
Ше я разуча Разбира се ако жената не е от най трудоспособните (в смисъл да не може да работи и ...) поне едно малко нещичко за което мога да се застъпя за нея и ще го направя .И ще ги украда магазина наи церемонно .
Ако не го направя изпикайте се на мен и се изплюите.
Само да има развитие на случая.
Мноо на вътре го взех това тц тц тц
Толкова ама Толкова простотия !!!!
Това което са напрайли с нея е под всеква критика ДА НЯМАШ ДУМИ.
И баф тоз закон и баф !
И кебапчета без възмезно ше раздават .
Неразбирам неразбирамПървоначално публикувано от Black Adder