FearMe,тези същите олигофренчета които се бият с полицията много често можеш да ги видиш да вършат това по стадионите...после един мустакат адвокат орденоносец реве че са пребили децата и праща адвокати да ги защитават...
FearMe,тези същите олигофренчета които се бият с полицията много често можеш да ги видиш да вършат това по стадионите...после един мустакат адвокат орденоносец реве че са пребили децата и праща адвокати да ги защитават...
Леле....добре, че не съм станал полицай, щото някой ако така ме предизвиква, натрошените кокали ше са най-малкото което ще му се случи, без да ме интересува дали е пикливо пишлеме или не!
![]()
Мутрите и пласьорите,голям късмет са извадили.
И аз го гледах. Очевидно си личеше, че на полицията и е забранено да бие лумпените. Те си бяха платения троянски кон на влатта, който трябваше да разруши протеста от вътре. И успя.Първоначално публикувано от FearMe
А какво общо има въобще тоя протест със ситуацията в страната?Ха, че какво общо има този протест с липсата на природен газ?!
Не си ли давате сметка, че даже и тоя протест да успее да свали сегашната власт, на следващите избори тя ще се самовъзпроизведе в още по уродлива форма, както става през последните 20 години?
Така де Вълчо.
И сега пак ще има младежи дето ще ни обвинят в това, че "не скачаме". И ще питат "ама защо", "ама света е в ръцете на наивните" и т. н.
А иначе "за" действията на полицията в конкретните ситуации, които видях на клипчето, новини не съм гледал.
Евалла, че имаш сърце да скачаш на полицията, но после не мрънкай "ама те ме бият".
Протеста би трябвало да се провежда по някакви правила и полицията е там за да следи спазването на тези правила.
Като не искаш да ги спазваш и си агресивен, ядеш бой.
Ако можеш да надвиеш, ОК, но като не можеш, недей плака че си насинен, полицията не е вдигнала първа ръка мисля.
Не знам, ама като дойдат комунистите на власт след тях винаги идва криза и проблеми за поне 10 години напред в резултат на целенасоченото им управление.
ru-boy само че не комунистите предизвикват тези кризи. Сам си направи статистика на това кой печели от протестите срещу властта и кой предизвиква кризите в страната. Горе долу е на принципа - ако аз не крада - никой няма да може да краде.Първоначално публикувано от ru-boy
не защитавам комунистите- мразя ги , но виждам кой предизвиква тези кризи и ми става пъти по-криво.
Именно за да не дойдат пак на власт:Първоначално публикувано от ru-boy
- червените, които предизвикаха кризите;
- сините, които унищожиха държавността;
- жълтите, които корумпираха, разграбиха и разпродадоха на безценица страната;
- депесарите, които превърнаха цели райони на страната в част от губернията на Доган
и още знайни и незнайни мераклии да вземат сега властта, за да продължат грабежа, корупцията и държавата да продължава да изглежда в очите на света като кенеф.
От този протест, с 20 разнопосочни браншови искания няма никакъв смисъл в този момент. Единственото, за което си заслужава да се протестира и да се оказва натиск над парламента и политиците е за провеждане на референдум с ясно формулирания и разбираем въпрос:
"Съгласни ли сте вместо изборите за редовно народно събрание да се проведат избори за Велико народно събрание, с мажоритарно избрани народни представители, с единствена задача: "Промяна на конституцията. изборната система и политическия модел на управление на страната."
С това темпо на развитие на политиците ни, трябва да живеем по 500-600 години, за да стане нещо положително, засега нещата само се влошават.
Абсолютно съм съгласен с горното!Първоначално публикувано от Lupus
Протестът на студентите беше добър като идея, но както обикновено лош като реализация![]()
А мен пък ме зарадва таз блага статия в new.bg, именувана:
"МВР разнищи случая с бомбения сигнал от протеста"
Който му се чете- да я чете, аз ще цитирам само края и, който е доста показателен:
При претърсването в дома на задържания са открити ръководства за изготвянето на самоделни взривни устройства, изтеглени от интернет, учебни ръчни гранати, химически вещества и други материали за изработването на самоделни бомби.
При огледа на персоналния му компютър е установено, че лицето е посещавало и участвало във форуми, в които са обсъждани действията при предстоящия протест.![]()
![]()
Дано не ви претърсят и вас, че като гледам какво обсъждане направихме![]()
Ще ни претърсят то е ясно, но аз се чудя защо да го правят и да се нарушават гражданските ни права, като целия трафик се архивира и е достъпен предимно и само за полицията?
Това не го знаех, явно е някаква новост в Setcom ...Първоначално публикувано от ru-boy
Въобще не е новост, това е отдавна. И не става дума за сетком, а за почти целия трафик.