Разбира се FearMe, но това, че има мърша в стадото, не значи, че не трябва да хапваме агнешко.
Идеята ми е следната:
Да, напълно е възможно 1 от ... да кажем 2 000 устройства да се намират в дома на цицестата секретарка, на петия заместник директор в МОН. И съдбата на още 19 бройки да е такава.
И не напълно възможно, а със сигурност е така. И с интернет абонамента ще е същото.
Не сделката не е направена за да се облажи някой, а някой е използвал възможността да се облажи от нужната и заслужаваща похвала сделка.
Не знам дали го написах ясно, обръщам посоката, дано ме разберете.
И става дума само и единствено за тази тема.
Нещата при други сделки/ситуации са коренно различни. Аз говоря точно за тази.
Нека да се допре до медеца, но кацата да остане за тези, които се нуждаят от него.
И във "великите демокрации" е така. И там има корупция, мацат се с медец когато могат, но хората "отдолу" се чувстват задоволени и нямат причина любопитно да гледат нагоре към "боговете".
И затова са по спокойни и скандалите са рядкост.
Идеята ми е, че ако аз имам на масата си две пържоли, не ме интересува, че СерГей, Ахмед, Бойко или Симеон или ... който и да е има на масата си четири.
Аз повече от две не мога да изям. А той ядейки 4, все някога ще се "освини". И ще дойде Коледа.