Малеее... я вземи публикувай това във форума на data.bg и ще почне една полемика... не ти е работа !
Малеее... я вземи публикувай това във форума на data.bg и ще почне една полемика... не ти е работа !
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by dufus
3. списание PC Mania (pcmania.bg) - "PCMania = news кражби? били толкова тъпи, че не можели друго освен да преписват новини". Поводът беше цитиране на в-к Труд и ПАРИ на сайта им. Оказа се, че Dreamer - авторът на обвинението от ваша страна, работи и за конкурентно на PCMania списание.<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Това ме кефиБи било добре преди да кажеш нещо да знаеш дали то наистина е така или поне да вмъкнеш несигурна нотка за застраховка. Аз не работя за PCClub нито за друго списание. Нямам нищо общо с правенето и списването на списанието. Всъщност имам 1-2 статии в PCClub, но това, което не знаете е, че имам толкова и за PC Mania. Отношенията между геймърските списания не ме касаят...