Не знаех.
Знам, обаче, че ползвам .нет от доста години вече, барабар с Арена, и не ми се налагало да търся "паралелни вселени"
Не знаех.
Знам, обаче, че ползвам .нет от доста години вече, барабар с Арена, и не ми се налагало да търся "паралелни вселени"
ами времето ще покаже коя ще дръпне и коя ще залезе .. но народа си е на .нет масово хабер нямат за разцепление ..
Аз намерих в .se филма, който търсех, с по-добро качество. И оттогава по инерция първо там гледам.
За торенти отпреди раздора менкам .se и .net в url-а и добавям сийдърите и от 2-та тракера в задачата.
Замунда... това е сайт , в който модераторите не стават за нищо. Те банват акаунти , защото не са съглавсни с мненията им. Аз съм отвратен от отношението към потребителите.
Излизат с номра , че всичко ни е на готово , но те не са единствените , а и основната им цел е да печелят от реклама. Банват акаунти с одбър куефициент , замо защото не са съгласни с някои мнения на модератора и му го казват в прав текст , но без обидни епитети. Това е под всякаква критика. Този сайт трябва да бъде отхвърлен от потребителите. Има много друи торент сайтове , в които отношението е приемливо и приятелско , но тези от замунда се мислят за велики , а без нас потребитлите нмаше да ги има.
нищо подобно не се случва .. колко глупости съм изприказвал там най много да ме mute-нат за 5-10 дена да не мога да пиша инак си тегля ..
Пич Банаха 10 човека , затова че някой мрънкаха за субтитри , а аз се опитах учтиво да обясня на модератора , че това е раздел коментари и няма смисъл да ги заплашва с бан. Не е нормално това... Раздела комнтари е да се коментира , да се дискутира на разбираем български без обидни епитети. Ей тоя модератор hatter .... уж на 44 години , а пък с мислене на дете и се мъчи да наложи диктатурски контрол. За капак след своето мнение затвори коментарите , за да не може да му се протеворечи. Били го правили за нас. Без нас нямаше да ги има , защото ние сме тези , които сииват и връщат информацията.А хората няма да си пускат рекламата там ако няма потребители. Разправя , че сме били некултурни и никъд в друга държава няма такова нещо.Може би е прав , но и такова отношение от модератори няма. Банаха ми ип-то , но това не е проблем. Лесно се заобикаля и има хора , които винаги ще намерят начин да влизат , но вече няма да си правят труда да сиидват , а само ще консумират информация. Просто са уникално просто тези хора. Сами си правят лошо.
Да не казвам колко пъти за коментар и то градивен са ми банвали акаунт с качение 20TB! и коефицент 16.... За мен Arenabg е истината!
В послендо време забелязах че са едно цяло и двата тракера. Каквото и да ми говорят- и двата едновременно махнаха RSS новините, двата се разделиха на филми и детски сериали, а другите на филми и сериали.
но като гледам тракер листа си, торент тракерите са същите като на едното им цяло. Според мен е поредния "номер" другаря К...в , да не ги закача. От 5г съм на друг , различен от арената - ( много постен и измислен дизайн, по-скоро затруднява от колкото улеснява) и смея да кажа че от преди 3г минаха и замунда и арена.
Напиши поне кой номер е в IMDB класацията филма щом е касов.