От преди малко Замунда се отпуши и тръгна.След борбата с пиратството на МВР тракерите пак се пръкват един по един.
От преди малко Замунда се отпуши и тръгна.След борбата с пиратството на МВР тракерите пак се пръкват един по един.
Останах доволен от прочетеното в Замунда. Явно политиците (СДС+ГЕРБ) са стигнали до правилния извод, че законът трябва да се промени. Жалко, че трябваше да има ексцеси, митинги и т.н. за да се стигне до този извод.
Дано този път наистина не се хостват в България.Като проследя айпито показва Амстердам,според линка най-долу на страницата им се хостват от тия:
http://www.leaseweb.com/index.php?p=contact
Първоначално публикувано от Ghost
Защо жалко?
Крайно време беше някои държавни институции да разберат, че овцете няма вечно да блеят от кошарите си.
Време беше горката арена едвам смогваше а сега и бтк потребителите няма се чувстват ощетени
В интерес на истината най-много ми липсват хубавите и качествени стари филми на Sab.bz.
Крайно време е и поръчителите и изпълнителите на атаката срещу потребителите да понесат санкции .Първоначално публикувано от IvO™
Това е лично мнение.Вие как мислите?
Защото трябваше сами да се сетят, нали представляват волята на народа да им $^!$#@%^#$^Първоначално публикувано от IvO™
И аз мисля така, но също мисля и че няма да стане. Не и в България. В нормална страна хора като Явор Колев вече щяха поне да са се простили с работата си.Първоначално публикувано от helios1
при мен не се отваря...
моля някои да сподели как се свързва, щото на мен имейл адреса, където уж би трябвало да изпратят някакви инструкции ми е закрит (mail.bg... ) по неизвестна причина...
Ами на нормалния адрес:Първоначално публикувано от hihimor
https://forum.setcombg.com/********************/browse.php
Става от нас и от работата.Може би доставчика ти филтрира...
продължава да не действа...доставчикът ми не че филтрира нещо - другите тракери си работят - ама нещо вероятно е оплескал...Първоначално публикувано от dragozow
Звучи банално, но изтри ли кукис? Или сайтът въобще не ти се отваря?