Новия екип е на стария сайт - ********************
Стария екип е на новия сайт - Zamunda.SE
Новия екип е на стария сайт - ********************
Стария екип е на новия сайт - Zamunda.SE
а съобщенията за хакерски копия и т.н..... ?
"Приятели, група хакери са свалили бекъп на сайта и е възможно да вдигнат няколко сайта с подобен дизайн и информация от предишните дни.
Не се притеснявайте за паролите, те са криптирани и няма кой да ги види в чист вид.
Поради тази причина е затруднено влизането в сайта близките 2 дни. Работим по отстраняване на проблемите и се извиняваме за причиненото неудобство.
Екипа на Zamunda.NET НЕ ВИ препоръчва да вписвате акаунти и паролите си в подобни или копиращи Zamunda.NET страници. Zamunda.NET е само една, но ние не можем да гарантираме сигурността на акаунтите ви в случай, че се подведете и се логнете в хакерско копие на страницата ни."
Този пост е редактиран от stenly; 17-04-13 в 12:19.
Абе.. не знам дали е родна. Хората са овълчени навсякъде май.
Ако подобни действия не бяха практика, можеше да няма нито Apple, нито Microsoft...
Явно има спор за собственост между двама досегашни собственици / две групи от собственици.
Кой прав, кой крив... я разберем, я не.
Дето се вика, да са ви честити новата и старата замунда
дали ще се разбере, все тая
като се види кой къде доставя по-качествена стока, другият сам ще изчезне...
Лошото на нарушаването на правата е...че не знаеш кога ще нарушат твоите
То в случая да говорим, че някой е нарушил правата на собственик от Zamunda е като да търсим под вола теле.
Всичко вони на вътрешна разпра между хора, всеки от които смята, че страницата е негова...
Не мисля, че има място за намесване на трети интереси в случката.
Едва ли става въпрос за великденски яйца и козунаци, права и слава.
Аз ще заложа на пари
Ами дали това делене на с цел уж разпра а пък така стават два сайта и другарите на Я.Колев не могат да затворят замунда защото станаха 2.....
Всичко е възможно...
Факт, че Замунда изостанаха здраво спрямо други техни конкуренти в бранша и се нуждаят от някакво освежаване ако искат да се задържат близо до върха.
Имах в предвид нещо по простичко, ама Крис се направи, че не ме разбра. Замундата е това което е благодарение на меко казано направо, откраднати права и смешното тук е че т.н. собственицци биват окрадени най-бесрамно по същия начин от някой от обкръжението им и сега пищят в нета: окраднаха ни труда....Известната поговорка в действие: крадеца вика дръжте крадеца. Дали е код, далие база данни или филм и албум няма никакво значение нали?