Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 16

Случва се на всекиго...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Случва се на всекиго...

Dreamer, s cialoto mi uvajenie kam tvoite 406 mnenia i otli4nia ti muzikalen vkus, ne moga da se zdarja da kaja 4e si postapil izklu4itelno tapo. Tam, kadeto ba4kam se pravi backup na cialata sistema na vseki 3 dni, i pri po-vajni promeni. Dosega sam izpekal okolo 300 diska i 2 zapisva4ki. Li4no az si pravia backup na nai-vajnata informacia, no polzvam jaz, za6toto vseki pat da svaliam edni i sa6ti doc s malki promeni e dosta tapo. My Documents pri men e 1.8 GB i zasega sam zael 2 nositelia. Kakto i da e.

Vaprosa mi be6e na koi mu puka za tva koeto e stanalo. Ako utre ti otkradnat telefona ili pak ti razbiat vratata, misli6 li, 4e miastoto na tazi novina e vav foruma. Tva koeto go kazva6, vseki, koito izpolzva PC-to za pove4e ot igri go znae. Prosto niama6e nujda.

PS CD-tata ne sa ve4ni, probvai da sloji6 edno na slance za 2-3 dni.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Случва се на всекиго...

He, Lord, choveka prosto se oplakva....kvo da praish, naistina na vseki se e sluchvalo, propuski stavat. Mojeshe i da ne go kazva publichno, ama....javno mnogo mu e krivo na Dreamer-a....razbiram go

drR0ss

C++

on irc.techno-link.com

#whistler

4. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Хасково

Случва се на всекиго...

moq HDD po4ti shte stane na 1 godina, vreme e za smqna, predi 15 Gb bqha dosta, predi tova 5Gb, kato gledam cenite may shte tyrsq 40Gb sled mesec.

do sega ne mi se e skapval HDD, osven 1-viq, bqh go vzel 2-ra ryka, i neshto se skapa, ne mojeshe da ba4ka vyrzan za kutiqta, slagah go v plastmasova kutijka i ba4kashe, nikoy ne mi kaza kakyv mu beshe problema, aide stiga nostalgii, che sa uvlqkoh may.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Случва се на всекиго...

LordOfEvil: az pyk ne wijdam kwo ti prechi che Dreamer e pisal bulichno che mu se e skapalo HDD-to. Choweka iska da predupredi horata da ne prawqt negowata greshka, koeto ne e prestyplenie ami blagorodstwo. Moje bi Dreamer se e mislel za nedosegaem, no bedite spohojdat ne samo tezi koito ne razbirat nishto ot PC-ta. Chowek se uchi ot greshkite si ....

John: imah edin priqtel sys syshtiq problem, no i toi ne razbra ot kakwo e problema, no ne mu i pukashe tyi kato HDD-to se izpolzwashe za router.

6. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Случва се на всекиго...

He e v tova vaprosa - kakvo pravi onova ne6to v novinite. Tova ne e parvia ili vtoria pat, koito Dreamer slaga gluposti v novinite. Moje6e spokoino da go sloji v foruma - ne sam li prav?

7. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sarajevo

Случва се на всекиго...

Уважение? Хмм... броят на мненията не е важен - важното е какво си казал в тях.

На SavageNews често разквазвам на посетителите какво ми се е случило - дали лошо, дали добро - и защо това да не става тук? Иначе се получава нещо съвсем сухо, и се очаква от нас просто да отразяваме новините без да влагаме нищо от себе. Ето защо винаги когато можем изразяваме мнение, и пишем какво се е случило с нас. Неведнъж сме го правили и няма да ни е за последно.

d-rRoss не виждам смисъла от това да ми е криво. Криво-некриво факт е че каквото имало вече го няма...

Всъщност преинсталирах Windows2k (имах и ME качен) и влизам в ДОС (win98 system disk) за да направя формат на четвъртия партишън, където бе инсталната NT-based OS. Пиша:

format f:\u

Свършва формата след което пускам инсталацията, която ми казва че иска smartdrv

c:\windows\smartdrv 4000 8000

след което вместо веднага да зареди програмата и да даде нов ред увисва. Следва рестарт след 2 минути чакане.

NO SYSTEM DISK

Хмм... ПЛАША СЕ. Дискета > sys c:, рестарт

Гледам c:-то празно, f: си е цяло.

Обяснявам си случилото се с това, че win98 system disk кой знае защо е сменил c: със f: и аз сигурен (даже и погледнах че става дума за този дял) че делвам f: съм изтрил c: без да знам. Малко омотана работа ама това е една възможност.

Диска е MAXTOR DiamondMAX 30GB 5400rpm вързан към DFI P2XBL (BX).

- Dreamer

HardwareBG Форум Модератор )

http://www.hardwarebg.com

8.  

9. Тук е от
    Aug 2001

Случва се на всекиго...

Zdrawey te ,

Pozdrawyawam wi za do segashni te izwouywani pozicii . Az tepyrwam da Wi bezpokoya i dosajdam. Kato was tak i az sym w bransha. Ne sym mnogo na wytre w neshtata no ne sam i mnogo na wyn. Dano samo da ne se natrapwam, zashtoto towa e edno ot kachestwata na horata koito mnogo mrazya. Ta ako ne e taka wsichko e O'K znachi .

Otnosno temata, skypimi Dreamer siguren li si che si napisyl f: , a ne c: zashtoto f i c sa klawishi edin do drug . No ot druga strana ako si 100% che si napisyl f: , zashto weche nyamash e-maila na gadjeto ot Plewen ili pak towa ot Varna . A i kakwo losho imam nowo c: now kysmet. Pozdrwi ot men.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sarajevo

Случва се на всекиго...

Съм. Преди 3 години веднъж направих грешката да напиша c: и оттогава гледам

- Dreamer

11. Member
    Тук е от
    Jul 2001

Случва се на всекиго...

Dreamer преди около година аз имах такъв проблем с диск Maxtor разделен на два дяла значи бутвам си под ДОС пиша си format d:, форматира си той и... c форматирано, d си стои, първия път разбира реших че проблема е в мен но понеже трябваше да форматирам d опитах пак и гледах много внимателно какво пиша.....резултата отново беше форматиран дял c така и не разбрах къде е проблема и малко след това обединих дяловете...та от тогава диска ми не е делен :-)

One Ring to rule them all

One Ring to find them

One Ring to bring them all

and in the darkness bind them

"J.R.R.Tolkien"

Променено от Guardian на 26/08/2001 10:23:40

12. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sarajevo

Случва се на всекиго...

Тогава от дискетка ли зареди дос? Дай да намерим причината, че е кофти така.

- Dreamer

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2001

Случва се на всекиго...

Abe pichove zashto si mislite che tova e slucaino i nai veche dreamer kogato imash NTFS partission i se opitash da go formatirash pod dos edinstvenoto neshto koeto mojesh da napravish e da si formatirash fat partissiona ne mojesh da formatirash NTFS partishion pod dos ako ne go zaesh sega ti go kazvam!!!!!

A i naposleduk ot tebe samo lamerski proiavi !!

purvo mi premesti temata v hack and crack sega se probvash da formatirash NTFS pod dos

veche pochvam da se chudia kak admina na setcom.bg te e napravil moderator!!!!!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sarajevo

Случва се на всекиго...

Ivan, някъде да съм споменал NTFS ?

Значи след като и ти твърдиш глупости от недоглеждане трябва да те нарека леймър? Ами няма. Култура може би.

А доколкото до преместването на темата ако имаше опит в тия неща щеше да се сетиш, че в никой друг форум скрипт функцията за преместване не седи на edin topic, а си има отделно място за нея, още повече че и да е там трябва да помни в кой подфорум е темата.

Други оплаквания да имаш?

- Dreamer

16. Member
    Тук е от
    Jul 2001

Случва се на всекиго...

Dreamer бутнах от дискета, стандартната за WinME.Ако някой друг е имал такъв случай или знае нещо по въпроса...казвайте бе хора.

Ivan, и при мен нямаше никъв NTFS и от къде въобще го измисли това...

One Ring to find them

"J.R.R.Tolkien"

17. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sarajevo

Случва се на всекиго...

Ясно значи. Я още един въпрос

format d: от кой партишън го пусна?

Да не би да се омазма ако го пуснеш от същия дял?

d:\format d:

- Dreamer

18. Member
    Тук е от
    Jul 2001

Случва се на всекиго...

хмм честно казано не помня от кой партишън беше...все пак оттогава мина повече от година :-)

One Ring to find them

"J.R.R.Tolkien"

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво се случва с СОР при новите модели на Панасоник?
    От nako-bako във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 54
    Последно: 03-02-14, 17:50
  2. на всеки се случва...
    От IBANEZ_ във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 19-02-05, 22:43

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе