Купихме на малкия Плейстейшан 2 и понеже изобщо не съм запознат с тези техники моля за малко информация относно игрите за тази конзола. Какво ни е необходимо за да може да се играят игрите които се свалят от сайтове като Замунда например?![]()
Купихме на малкия Плейстейшан 2 и понеже изобщо не съм запознат с тези техники моля за малко информация относно игрите за тази конзола. Какво ни е необходимо за да може да се играят игрите които се свалят от сайтове като Замунда например?![]()
ами трябва просто да се смени един чип, става за няколко минути, само че си плащаш.
Колегите ще те ориентират, къде може да ти го сменят, но за целта, напиши, за кой град става въпрос.
fXOrange забрави да го питаш дали не е чипосана вече.
иначе - сваляш PSP играта и с Alcohol 120% ( свали си и него) я записваш
Плейстейшана е нов отТМ не е чипосан.
Това означава ли че като се запише с тази програма PS-2 играта ще може да се играе без да е необходим чип?Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
ами не разбира се, трябва да се направи това, което ти обясних в първият си пост.Първоначално публикувано от aniv4o
Погледни това:
www.modreactor.com/forum/showthread.php?t=584
и това:
http://www.youtube.com/watch?v=wCp-u...eature=related
Явно може и без чип- естествено пак си плащаш но не се отваря конзолата (запазва се гаранцията) и няма опасност нещо друго да изгори.
В коментарите пише че това нещо не работи.Първоначално публикувано от fXOrange
еми хубаво добре де не работи, ама можеше поне да кажеш едно мерси, за това, че съм се потрудил, да ти я намеря.Първоначално публикувано от aniv4o
Благодарен съм както на теб така и на другите които се опитват да помогнат!
Днес попаднах на следната обява:
" Данни : Инсталирам "софтуерен чип" на мемори карти за PS2. След като се модифицира мемори картата, сонито ви ще може да чете всякакви презаписвани дискове, все едно сте сложили чип. Предимството е, че не се налага да се разглабя конзолата и по този начин гаранцията си остава валидна, а и не се съсипва оптиката с времето, както когато е монтиран чип. (важи за цялата страна) Цена: 40 лв. с ваша мемори карта, 60 лв. с моя. "
Някой може ли да сподели мнение. Този вариант за предпочитане ли е пред чипа който се монтира вътре и ще върши ли същата работа.
ами явно е за предпочитане, първо не си губиш гаранцията, и после ти излиза по евтино, от колкото при слагане на чипа.
Колко е ефикасно, това лично, аз не знам.
не съм чувал да се пипат плейстешъни от мемори картата, ако решиш да пробваш този вариант пиши какво е станало.
Сигурно става на въпрос за нещо такова:
[quote=pivar ]
Погледни това:
www.modreactor.com/forum/showthread.php?t=584
ДАИ АДРЕСА НА ТОЗИ ГЕНИИ КОИТО ХАКВА ИГРАТА ПОСРЕДСТВОМ МЕМОРИ КАРТАТА!!!СТОМ ВАЖИ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА ДА ОПИТАМЕ В ПЛОВДИВ
[green] големите букви значат че викаш - вярно е че си емоционално устремен , но не така[/green]