Здравейте, искам да ви попитам коя от конзолите Xbox 360 (xbox one ) и PS3(PS4) e по добра за онлайн игра и защо главно става дума за фифа искам да играя ultimate team и срещу други играчи благодаря ви предварително.
Здравейте, искам да ви попитам коя от конзолите Xbox 360 (xbox one ) и PS3(PS4) e по добра за онлайн игра и защо главно става дума за фифа искам да играя ultimate team и срещу други играчи благодаря ви предварително.
Ти да не мислиш, че по цял ден сверяваме игрите и скоростта на кадрите ?
Сега сериозно:
За Fifa 2015 няма никаква разлика в качеството на картината и кадрите между PS4 и Xbox one.
При GTA5 Сони има една идея по красива картина и ефекти, но е толкова незначително ..... че не си струва да се плюе по другата конзола.
Извинявам се но не съм се изразил явно правилно става въпрос от към финансова гледна точка като си купя конзолата и играта да си цъкам а съм чувал че след създаване на account в xbox live трябва да купуваш и нещо като ваучер ли не знам какво точно а за PS 3 i PS 4 не знам изобщо как стоят нещата.
Сега , ако правилно съм разбрал въпросите -
- за игра онлайн на ПС3 не се заплаща нищо - там ще ти е най-изгодно
- ПС4 и ХО (както и Xbox360) са с допълнителни абонаменти , за да се играе онлайн - към 100лв за ПС4 (абонамент "плюс") и официално пак почти толкова о при боксовете , но там има варианти и за купуване на по-ниски цени - последния път ми излезе към 60-70лв ... Сони и те правеха от време на време промоции , ама нещо отдавна не са ...
- почти няма смисъл (освен ако СЕГА искаш да ти по-евтин онлайн гейминга) да залагаш на старите генерации - ПС4 (за мен) е по-добрият вариант , а и там имаш официална поддръжка от Сони и магазин за България
- като качество на самото свързване и по време на игра(ФИФА) не мисля ,че има значение дали си с ПС или Xbox - там мисля сървърите са си на ЕА и при проблеми тях псуваш
п.п. И при двете (ПС/ХВОХ) при заплатен абонамент , всеки месец получаваш по някоя игра безплатно - за ПС са за трите актуални конзоли - ПС3/ПС4 и Вита
Споменават по разни сайтове, че на XBox One му е по-трудно да държи 60 кадъра на FullHD заради по-слабата DDR3 памет (При PS4 е DDR5) до колко е истина не знам. Като цяло избора ти трябва да зависи от ексклузивните заглавия за конзолата.
То там имаше и още - май отделяше от процесор и памет за Кинект-а + че и нещо за две операционни с-ми бях чел ...
Най-отблъскващото обаче е дизайна и размерите на това нещо - все едно са копнали старо VHS или работна станция - ужас !
Сега като разкараха Кинект-а има добри оферти (особено на Запад) и леко се замислям ... главно и заради Forza6 ама как да го пляснеш тоя чукундур до ПС4 ?
Това с отделянето на памет за кинект-а го оправиха с пач. Ама както и да го мисля DDR3 при XBOX vs DDR5 при PS4 .... Аз само заради Halo бих се навил. И да, бих я скрил някъде да не се вижда
То май 60 кадъра ги докарва ама му е трудно да е на 1080р , макар че уж сега Forza6 я дават 1080/60 ...
Нещо е джойстика не можах да го харесам , освен за шутъри - на PES и файтинг игри като Мортал-а направо си е невъзможен за мен ...
п.п. Туй Halo така и не можах да го харесам и изобщо на мога да разбера кое му е толкова "невероятното" и различното спрямо всеки подобен шутър като COD/Battlefield ...
Атмосверата Светльо. Просто играта е страхотна ...нещо като Destiny ама умножено по 100. Повечето излезли Halo-та са шедьоври. Oт cut сцените можеш да си сглобиш едно филмче Страхотна е. Жалко, че няма да я видим на нашите конзоли.
PS4 според мен е по-добрия вариант за сега. Ако си плащаш акаунт за онлайн игра ще ти струва 29 лева за 90 дни.
Това е оптимален вариант защото получаваш 2-3 игри безплатно /по някога има хитови заглавия като Лара Краф, Драйвърклуб и т.н/
Получаваш и отстъпки за закупуване на игри на дигитално копие. Аз имам NFS за 37 лева, Driverclub за 34 лева, UFC за 34 лева, Dragon Age взех на 50 % отстъпка и още няколко заглавия.
Ако не плащам онлайн услугата им а имам закупена игра мога ли да изграя мулти?
При PS4 не можеш. За да играеш онлайн, плащаш месечна/тримесечна или годишна такса. Между дургото от скоро тримесечният абонамент за PS+ е вече 40 лева. За момента остава най-изгодно годишният на цена 99 лева.
От време на време пускат по някой уйкенд аванта и тогава може да поиграеш онлайн и без платен "плюс"...
Те затова ги увеличиха 1 и 3 месечните - да е по-голяма разликата при годишния , ама по-добри да бяха намалили годишния ...
В такъв случай не би следвало да има проблем с игри втора употреба щом е необходим абонамент за онлайн. Нали така? Поправете ме ако греша. PS3 и PS4 и Fifa 2015 могат да играят онлайн заедно, нали? Обмислям покупка, че зимата идва.
Ами не съм сигурен дали са идентични сървърите за едни игри при различни конзоли. Примерно при Destiny всеки един модел конзола си играе на сървър за нея и няма как играч с PS3,Xbox или PS4 да се засекат и играят заедно.