Здравейте в събота личния ми Плейстеишън се опита да си инсталира последния update 6.02, за мое съжаление изписа error SU 42118-6. Свързах се с отдела за подръжка на Sony от там ми дадоха следните инструкции... Благодарим Ви, че се свързахте с PlayStation.
Моля следвайте стъпките по-долу и, ако все още желаният резултат не е налице, моля свържете се упълномощен сервиз.
Контакти ще намерите в края на имейла.
1. Изключете PS4, като натиснете бутона за захранване на предния панел. Индикаторът за захранване мига за няколко минути, преди да го изключите.
2. След като PS4 е изключен, натиснете и задръжте бутона за захранване. Освободет го, след като чуете два бипкания сигнал: един при първото натискане и още един седем секунди по-късно.
3. Свържете контролера DualShock 4 с USB кабела и натиснете бутона PS на контролера.
4. При PS4 в безопасен режим, моля изберете опция 7.Тази команда ще изтрие цялото съдържание от конзолата,включително и фърмуера
Файлът за фърмуера ще намерите на следния линк:https://www.playstation.com/en-us/su...m-updates/ps4/
Предвижете се с мишката по-надолу в страницата и следвайте инструкциите под заглавие: Perform a New Installation of the System Software
Забележка: Всички потребители, съдържание и данни за запазване ще бъдат изтрити! Не се притеснявайте, всички покупки, които сте направили, могат да бъдат изтеглени повторно от PlayStation Store и ако сте член на PS +, можете да качите данните си за запазване в хранилището в облака, преди да започнете или на USB устройство
Уви обаче ефекта е никакъв, още по-лошото е че от съпорта тотално се отказват да ми окажат каквото и да е съдействие, със извинението че конзолата не е гаранционна! Някой сблъсквал ли се е със въпросната грешка?