Страница 9 от 18 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 260

PlayStation 5

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #121

    Отговор: PlayStation 5

    христослав какви лоши работи поства :D
    Между другото подобни проблеми има и при xbox конзолите.

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,560
    #122

    Отговор: PlayStation 5

    За сега само един проблем имам - на случаен принцип не ми зарежда контролери от предния УСБ порт.

    Нормално е в началото да има бъг-ове, дано не излязат скрити хардуерни проблеми ..., но няма и какво толкова да го мислим в следващите 2 години.

    Доста от споменатите "проблеми" са и с дейното участие на задклавиатурното устройство

  4. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #123

    Отговор: PlayStation 5

    Това със зареждането през предният USB порт, докато конзолата е в Rest Mode е познат бъг. Аз си слагам на задните портове кабела за зареждане.

  5. Member
    Тук е от
    Mar 2018
    Мнения
    438
    #124

    Отговор: PlayStation 5

    Уж щяло да има достатъчно наличности, а реално всички се изчерпват за броени часове. Същата работа като с видеокартите на AMD - уж ги забавиха, за да успеят да произведат достатъчно, но пак никъде ги няма. Да не говорим за процесорите им и за новата серия на nvidia.

    https://boulevardbulgaria.bg/article...-e-nevazmozhno

    Да се надяваме, че 2-3 месеца след нова година ще има от всичко достатъчно и цените ще паднат.

  6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,560
    #125

    Отговор: PlayStation 5

    Някой ако все още търси , тука добрите хорица от Dostaviam предлагат ... и то забележете - с цели 22% намаление
    Прикачени изображения Прикачени изображения

  7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #126

    Отговор: PlayStation 5

    Недостигът на PlayStation 5 е огромен. Милион и половина продадени конзоли за седмица
    В рамките на няколко дни Sony продаде една четвърт от планирания обем пратки до края на годината


    И накрая, в мрежата се появиха данни за продажбите на игралната конзола PlayStation 5, което дава възможност да се разбере колко голям е недостигът на конзолата. И сега определено можем да кажем, че недостигът е просто огромен, защото само през първата седмица на продажбите са продадени 1 483 910 броя на PlayStation 5! Трябва да се припомни, че по това време PlayStation 5 се продава само в шест държави: САЩ, Япония, Австралия, Нова Зеландия, Сингапур и Южна Корея.

    Трябва да се отбележи, че според слуховете до края на годината Sony планира да произведе само 6 милиона конзоли - и една четвърт от този обем е разпродадена само за няколко дни. По-късно обаче имаше доказателства, че производственият план е увеличен до 10 милиона PS5 до края на годината, но географията на продажбите се е разширила значително от 19 ноември. Освен това в същите САЩ цялото търсене на PlayStation 5 все още не е удовлетворено и наистина в много страни сега липсва конзолата.

    Колко голямо е търсенето на PlayStation 5 е лесно да се разбере от продажбите на Xbox Series X и Series S. През първата седмица бяха продадени 1 345 386 от най-новите конзоли на Microsoft и от двете версии. Това наистина е "най-голямото стартиране" за Xbox, като последният рекорд на Xbox One достигна 1,1 милиона през първата седмица. Имайте предвид обаче, че Xbox Series X и Series S се продаваха в 40 държави и общо бяха продадени по-малко конзоли от PS5 в шест държави.

    Интересното е, че не във всички страни от първата вълна на PS5 беше толкова популярен, колкото предшественика му. Например в Съединените щати, Австралия и Нова Зеландия новостта наистина надмина PS4 по продажби, но в Южна Корея, Сингапур и, изненадващо, у дома в Япония, PS5 загуби от PS4 в продажбите в първите дни.

    https://www.vgchartz.com/article/446...-for-nov-8-14/


    Sony започна да блокира завинаги някои собственици на PlayStation 5
    Те бяха виновни за продажбата на достъп до колекцията PlayStation Plus


    Това е така, защото потребителите на PS5 получават достъп до 20 висококачествени игри PlayStation 4 като част от членството си в PlayStation Plus. Игри като Uncharted 4, Until Dawn, Bloodborne, God of War и много други се предлагат без допълнителни разходи. като част от „колекцията“ на PlayStation Plus. След регистрацията игрите са достъпни както на PS5, така и на PS4.

    Както стана известно от вече изтритите публикации във форумите, Sony прилага постоянно блокиране на акаунтите на собствениците на PS5, които са продали достъп до тази колекция от игри. За около $ 8 можете да получите пароли за акаунт за достъп до колекцията.

    Sony потиска тази практика от двете страни на "сделката" - страдат както продавачът, така и купувачът. Отбелязва се, че продавачът получава бан завинаги, а купувачът - за два месеца. Блокирането на акаунт означава загуба на достъп до цялото съдържание, свързано с този акаунт.

    https://www.neowin.net/news/sony-is-...lus-collection


    Неочаквана изненада от Sony PlayStation 5 развълнува собствениците. При получаване на награди се записва реакцията на играча
    Звукът се записва от микрофона на контролера DualSense, ако не е заглушен предварително


    Игралната конзола Sony PlayStation 5 събира все повече отговори в мрежата, както ентусиазирани, така и оплаквания за различни проблеми. Потребител на социалния новинарски ресурс Reddit обърна внимание на поредната изненада, която PlayStation 5 поднесе на собствениците.

    Неочаквана изненада от Sony PlayStation 5 развълнува собствениците. При получаване на награди се записва реакцията на играча
    Конзолата от предишното поколение, PlayStation 4, прави екранна снимка, когато играчът получи следващата награда - функцията може да бъде деактивирана или активирана в настройките. PlayStation 5 предприема други действия и по подразбиране автоматично записва видео при получаване на награда.

    По принцип това е добре позната иновация. Но това, което изненадва потребителите, е, че звукът се записва едновременно от микрофона на контролера DualSense. Просто казано, всички ваши ентусиазирани викове в момента на получаване на наградата ще бъдат записани. След като публикувате видео в мрежата със следващата си победа, бъдете готови да чуете собствените си писъци във фона на видеото.

    https://www.reddit.com/r/PS5/comment...lise_that_the/

    Разбира се, това не е проблем. Първоначалната публикация в Reddit обаче предизвика сериозен отговор от читателите и, очевидно, развълнува собствениците. Публикацията получава над 52 хиляди „харесвания“ и почти една и половина хиляди коментара на ден.

    На PS5 можете да изключите напълно видеозаписа при получаване на награди, за да спестите място за съхранение. Можете също да заглушите микрофона на DualSense, за да не добавяте звук с гласа си, когато записвате видео.

    https://www.pushsquare.com/news/2020...u_get_a_trophy

  8.  
     
  9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #127

    Отговор: PlayStation 5

    Guide: How to set up PlayStation 5 for 4K, 120Hz, HDMI 2.1 & HDR
    https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1607403735


    Best PS5 Video Settings Demonstrated Using LG CX OLED TV
    https://www.youtube.com/watch?v=kObwjX75WUo&t=41s

  10. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2013
    Мнения
    124
    #128

    Отговор: PlayStation 5

    .....
    Бъдете много внимателни от различни спекулативни оферти онлайн, които предлагат да купите устройството със сериозна надценка. В този случай цените достигат до $1000 и дори $2000, като реалната цена на Sony PS5 е $499. Ако се опитвате да се сдобиете с конзолата ще трябва да се справите с още един неочакван проблем. От Reuters информират за разпространението на т.нар. "Scalper" ботове, които минимализират възможността да си купите PS5 онлайн. Всъщност под това име се крие софтуер, който е съдаден да реагира мигновено и да извършва поръчка много по-бързо отколкото е възможно да го направи човек. Всеки път когато голяма верига пусне нови бройки на Sony PS5 се задейства подобна автоматизирана система, която изкупва наличния инвентар. Това се случва в популярни платформи като eBay и Amazon, което налага допълнителни действия, за да се блокират въпросните ботове. Представители на Walmart потвърдиха, че са блокирали над 20 млн. подобни опити на ботовете през първите 30 минути след стартирането на продажбите на конзолата.

  11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #129

    Отговор: PlayStation 5

    Sony PlayStation 5 има сериозни проблеми с DualSense и тепърва предстои да бъде отстранен
    Последната актуализация на фърмуера не повлия на ситуацията
    https://www.gizchina.com/2020/12/11/...se-controller/
    https://www.tweaktown.com/news/76664...ate/index.html


    iFixit: лесен за поддръжка и труден за ремонт
    Известният екип на iFixit публикува подробен доклад за разглобяването на следващото поколение игрална конзола Sony PlayStation 5 и игровия контролер DualSense.
    https://www.ifixit.com/Teardown/Play...eardown/138280




    Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-12-20 в 16:58.

  12. Junior Member
    Тук е от
    May 2020
    Мнения
    32
    #130

    Отговор: PlayStation 5

    Здравейте..продадох и аз Прото и чакам бройка Ps5.Имам няколко въпроса ..ще съм благодарен да ми отговорите.Все още Прото е у мен..трябва ли нещо да запаметявам..сега за да имам игрите от стария ми акаунт на новата конзола..и без HDMI 2.1 ще е мога ли да усетя ъпгрейд?Със Sony XH 9505 съм.Играя основно World of tanks и гледам един ютубър ..има стари клипове с пс4 и новите с Пс5 вървят много по добре? Благодаря предварително.

    Изпратено от моят CLT-L09 с помощта на Tapatalk

  13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #131

    Отговор: PlayStation 5

    Цитат Първоначално публикувано от avenge Виж публикацията
    Уж щяло да има достатъчно наличности, а реално всички се изчерпват за броени часове. Същата работа като с видеокартите на AMD - уж ги забавиха, за да успеят да произведат достатъчно, но пак никъде ги няма. Да не говорим за процесорите им и за новата серия на nvidia.

    https://boulevardbulgaria.bg/article...-e-nevazmozhno

    Да се надяваме, че 2-3 месеца след нова година ще има от всичко достатъчно и цените ще паднат.
    не влизам в тази тема заради липса на интерес към PS, но след като го направих случайно сега, мога да хвърля светлина по въпроса с нулевото предлагане

    за него можете да "благодарите" на японците и IBM, но истинското проклятие идва от негово височество Тим Кук, който утвърждава подхода JIT в производството на продуктите на Apple, а после всички големи повличат крак и се стигна до сегашната ситуация

    JIT означава just-in-time и е производствен подход, при който разходите се снижават посредством премахването на складовите наличности: всичко произведено заминава веднагически към рафтовете
    това е чудесен подход при посрещането на постоянно търсене, но абсолютно проклятие при лончването нов продукт, особено търсен и с рядка подмяна като конзолите

    AMD и Nvidia също се изхитриха в последно време да действат така, защото продуктите им тъпчеха на едно място и нямаше експлозивно търсене, каквото наблюдаваме при новите модели, които са не с 5-10-15% по-добри от предходните, а буквално в пъти, при това на по-ниски цени

    е, оср@ха се всички

    та тъй де, изпратете по едно благодарствено писмо на Тим Кук

  14.  
     
  15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,560
    #132

    Отговор: PlayStation 5

    Цитат Първоначално публикувано от nikpik Виж публикацията
    Здравейте..продадох и аз Прото и чакам бройка Ps5.Имам няколко въпроса ..ще съм благодарен да ми отговорите.Все още Прото е у мен..трябва ли нещо да запаметявам..сега за да имам игрите от стария ми акаунт на новата конзола..и без HDMI 2.1 ще е мога ли да усетя ъпгрейд?Със Sony XH 9505 съм.Играя основно World of tanks и гледам един ютубър ..има стари клипове с пс4 и новите с Пс5 вървят много по добре? Благодаря предварително.

    Изпратено от моят CLT-L09 с помощта на Tapatalk
    Ако имаш ПС4 игри е добре да си ги сложиш на външен ХДД и после само да го "ръгнеш" в ПС5 - би трябвало да си ги хпочете и да тръгнат от там, а не да ги сваляш/инсталираш на ново. А и без това "харда" в ПС5 е малък и игрите от ПС4 ще го "изядат" набързо.
    Подобрение е меко казано - игрите за ПС4 вървят идеално, а тия дето са "отворени" вървят и на 60FPS при оложение, че на ПС4 трудно стигат 30
    Тия за Пс5 са друга бира ... освен ако нещо не са осрани от разработчика, като ФИФА-та на ЕА , която (за сега) има чести лагове/микро замръзвания, ама те по-принцип са си некадърници

  16. Junior Member
    Тук е от
    May 2020
    Мнения
    32
    #133

    Отговор: PlayStation 5

    Ок... благодаря.Сега остава..чакането..питах тук-там..никой няма идея кога ще има ново зареждане на ps5..а пък тия в Олх..с техните цени...пхаха..голями тарикати..няма що.Весели празници на всички..да сме живи и здрави...другото се купува!

    Изпратено от моят CLT-L09 с помощта на Tapatalk

  17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #134

    Отговор: PlayStation 5

    Доколкото ми е известно, проблемът с доставката на повече бройки PS е в Samsug, които произвеждат паметта за конзолата...


    https://www.slashgear.com/ps5-photo-...source=ixbtcom


    Не всички PlayStation 5 са ​​еднакво тихи. Различните конзоли използват различни вентилатори
    Има поне два или три вида


    Конзолите от ново поколение бяха доста тихи. PlayStation 5 е малко по-тих от своя конкурент в това отношение, но все пак е много по-тих от PlayStation 4 Pro.

    В мрежата обаче могат да се намерят различни потребителски коментари. Някой изобщо не чуват новата конзола, но все пак забелязват шума. Оказа се, че въпросът не е в различната острота на слуха на потребителите.

    Източникът взе пет PS5 конзоли, разглоби ги и установи, че те използват различни вентилатори. Не всички, но три конзоли използваха един тип вентилатор и две малко по-различни. Освен това един тип вентилатори са наистина по-тихи - оттук и разликата в коментарите на потребителите. Разликата обаче не е много голяма: 39 и 43 dBA в самия случай.

    Интересното е, че в официалното видео на Sony с разглобяването на приставката се появи още един вентилатор, но авторите не попаднаха на такъв. Или всъщност са три, или показаният в това видео не е попаднал в поредицата.

    Невъзможно е да разберете предварително за вида на вентилатора, преди да го закупите - само като го разглобите.

    https://www.lesnumeriques.com/consol...r-n157521.html


    https://www.slashgear.com/your-plays...down-14651092/


    Sony може да пусне PlayStation 5 Lite, който ще бъде по-евтин и по-компактен от обикновения PlayStation 5
    Ако излезе PlayStation 5 Lite, това ще стане чак през втората половина на 2021 година. Тя ще стане по-достъпна от оригиналната версия на конзолата и ще може да наложи ценова конкуренция на Xbox Series S. Очаква се такава конзола да бъде по-компактна от обикновената PlayStation 5, но производителността със сигурност ще намалее.

  18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #135

    Отговор: Xbox - съвети и обсъждане

    Нова вълна от оплаквания от собствениците на Sony PlayStation 5. Адаптивните тригери в контролера DualSense се чупят.
    В същото време жертвите не са изпуснали или повредили контролера по друг начин.



    В мрежата се появяват все повече и повече оплаквания от потребители на собствениците на игровата конзола Sony PlayStation 5 относно проблеми с игровия контролер DualSense.
    По-рано беше съобщено за така наречения "дрейф" на аналоговите джойстици DualSense - неправилна работа, "непокорно" поведение, спонтанно "натискане" и т.н.

    Сега в мрежата има вълна от оплаквания. Отзивите от недоволни потребители на форуми, Reddit, YouTube и социалните медии описват подобна ситуация: адаптивните тригери, с които Sony се гордее, се развалят или започват да функционират неправилно на контролера. Някои жертви казват, че един от тригерите е загубил цялата адаптивна функционалност след „щракването“.


    Подобни проблеми могат да се очакват, ако спусъчната пружина е разхлабена, което често се случва, ако контролерът бъде изпуснат. Потребителите обаче декларират, че не са изпуснали или повредили контролера по друг начин. Представителите на Sony все още не са коментирали проблема.

    Sony се фокусира върху адаптивните тригери, когато популяризира DualSense. Както производителят обещава, играчите ще могат да изпитват „реалистични усещания“ от взаимодействието с обекти и среди в играта и поради различна степен на усилия и устойчивост на тригерите.

    https://comicbook.com/gaming/news/ps...eddit-youtube/
    https://screenrant.com/ps5-adaptive-...se-controller/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 18 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. PlayStation 4 ?
    От svetlio1 във форум Конзоли за игра
    Отговори: 16
    Последно: 01-11-13, 23:59
  2. Купувам Playstation 1 , Playstation 2
    От alphabeta във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 20-06-12, 01:11
  3. PlayStation
    От Pandelka във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 24
    Последно: 19-02-07, 18:10
  4. PlayStation 2 ot USA
    От avalon4o във форум Конзоли за игра
    Отговори: 1
    Последно: 25-11-05, 12:15
  5. Help za PlayStation 2
    От The Jet във форум Конзоли за игра
    Отговори: 6
    Последно: 16-12-02, 16:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе