не ме интересува марка, възраст, дали е касетофон, cd-player и т.н...
трябва ми да приема сигнала от трансмитера
------------------
хрумна ми, че "аудио евро букса" може да е неизвестно, така че го снимах
не ме интересува марка, възраст, дали е касетофон, cd-player и т.н...
трябва ми да приема сигнала от трансмитера
------------------
хрумна ми, че "аудио евро букса" може да е неизвестно, така че го снимах
Не разбрах точно какво ти трябва, но имам един непотребен радио-касетофон на евро-букса. Ще го метна в багажника, като идвам на Варня.
Търси в Гугъл под името "ISO 10487 car audio connectors"Първоначално публикувано от FearMe
А какъв е проблема да си сложиш такава букса на какъвто и да е касетофон или цд.... продават се такива накрайници - няколко лева са.
аз имам един ултрастар касетофон още от жигулата на баща ми, обаче той е със съвсем други букси. просвирих всичко кое какво е, опнах едни жици и нещата тръгнаха, обаче нещата понеже са доста афиф, от вибрациите се разместват жички по-често, отколкото на мен ми се занимава
и понеже ми трябва само нещо да лови сигнала от трансмитера, на който ще си закача mp3-playera, някое старо радио е всичко, което ми трябва
btw, не знаех, че разните преходници за по лев-два, само да има за такива от времето на тутанкамон
P.S. Kasap, току виж това лято опукаме ония бири, дето ги бяхме заплюли миналото
http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=115710.0Продавам оригиналния касетофон от лагуната.В перфектно състояние абсолютно всичко си му работи.Цената е 20лв.От Русе съм за останалите градове може с Еконт с опция да се прегледа преди да се плати.За връзка с мен на 0883368838-Румен
мерси, пич
щях да гледам и там, но си бях забравил регистрацията....
ще хвърля едно око (тия дни )
това е все пак оригиналното от лагуна.
Ако имаш и дистанционно на волана - още по-добре , защото ще бачка и то.
То друго няма интересно там , ето и снимката