От заглавието става ясно,само MINI ITX или цяло сглобено HTPC,ако е цяло мога да дам до 200лв.За кутията зависи,но все пак нека не е повече от 70-80лв.Задължително да е със захранване.Оферти на лс,от София съм.
От заглавието става ясно,само MINI ITX или цяло сглобено HTPC,ако е цяло мога да дам до 200лв.За кутията зависи,но все пак нека не е повече от 70-80лв.Задължително да е със захранване.Оферти на лс,от София съм.
Колега, би ли ни споделил твоята фантазия за останалите компоненти /освен кутията за 70-80 лв/ от HTPC-то - процесор, памети, дъно, хард дискове и т.н., всичко на стойност 120 лв., за да можем да сме ти полезни със оферти.
Несъм особено придирчив на компоненти,машината може да е без харддиск за тези 200лв които имам.Държа на HDMI порт,и DTS(Dolby True HD HD-MA) поддръжка ,рам 2-3GB са достатъчни,има из нета оферти за Mini Itx дъна на добри пари,но не са с вградени процесори което малко ми оскъпява идеята като цяло.Гледам тук има примамливи предложения и в крайна сметка ако не изпадне нещо 2-ра ръка на прилична цена ще купувам нови на парче.
Към колегата Kristov,благодаря за предложението но офертата не е изгодна.
дъно ECS HDC-I2 с процесор АМД Е350 1.6Гхз X2 с HDMI http://www.ecs.com.cn/ECSWebSite/Pro...ID=106&LanID=0
кутия от такъв баребон Jetway - Tech.On The Move - Barebones - JBC200F9I-2550-B / JBC200F9I-255W-B
с преобразувател DC12V-ATX + зарядно за лаптоп 12В 4.5А ( голямо е колкото А4 лист и абсолютно безшумно )
2GB DDR3
Дъното е ново с гаранция .
Цена за цяла машина без ХДД - 200лв (колкото си посочил )
Този пост е редактиран от Miroslav; 30-10-13 в 14:41.