<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">IvO, да спреш алкохола []
Я обърни фигурата от втория ми пост на обра<font color="pink">т</font id="pink">но - с основата нагоре и виж дали ще ти се виждат ръбовете. []
Ако не си съгласен - ще ти начертая всестранен проект на втората ми графика, да се убедиш, че има вероятност да е от верните отговори, като не отричам като такъв и този на участника показал елепсовидната форма.
Малоун... []
<font color="pink">Edit// от вашите маси изядох една буква [:P]</font id="pink">
<div align="right">Originally posted by Profita*-*14/09/2004*:* 19:46:57</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
@Profita, аз и без това не пия често, така че няма какво да спирам...
Виж сега, много е важно как е зададена задачата, защото ако обърнем фигурата ти на 180 градуса, изгледа "отгоре" ще е правилен, но изгледа "отстрани" - няма да е, защото ръбовете [т.е. "краката на масата" - офф, и аз се заразих покрай вас :-)] ще стърчат в обратна посока. В случая "краката на масата" стърчат нагоре, а ако обърнем фигурата ти - ще висят надолу - което ще промени и коренно условието на задачата, т.е. проекцията на изгледа "отстрани" трябва също да е обърнат на 180 градуса (и да стане като буква "П", като Профита), за да е правилно ТВОЕТО решение. Надявам се, че си ме разбрала правилно. :-)