Не че съм получила нещо смислено с моята логика, но предполагам че съм на прав път. Азбуката в стихчето според мен е Морзовата азбука. ( защото тя е единствената която има означения както за буквите така и за цифрите) Можете да я намерите на Google. Все пак за ваше улеснение ето я и нея:
A .- П .--.
Б -... Р .-.
В .-- С ...
Г --. Т -
Д -.. У ..-
Е . Ф ..-.
Ж ...- Х ....
З --.. Ц -.-.
И .. Ч ---.
Й .--- Ш ----
К -.- Щ --.-
Л .-.. Ъ -..-
М -- Ь -.--
Н -. Ю ..--
О --- Я .-.-
1 .---- 6 -....
2 ..--- 7 --...
3 ...-- 8 ---..
4 ....- 9 ----.
5 ..... 0 -----
Не знам дали някой споделя идеята ми, но напишем ли числата от стиха със съответните им означения в азбуката едно до друго може би е възможно тиретата и точките да се нагодят по такъв начин че да се образуват думи. Ако някой има намерение да опита КЪСМЕТ![] ( аз се пробвах ама е голяма играчка а вече ми се спи!
А и още нещо!
"През 1837 година американския художник и физик Самюел Морз изобретил морзовия апарат (ей така както си стоял пред PC-to). Питате се какво е морзова азбука нали? - Това е азбука която е съставена от точки, тирета и интервали между тях, с които си служи телеграфния морзов апарат. Но Вие сега ще кажете: Добре де но какво е това чудо морзов апарат? - Това е електромагнитен телеграфен уред, който приема и предава текст по морзовата азбука."
На кратко: Морз е бил художник! С нещо подобно ни упъти и Wise!