@Bibi
задача 157=134+23
а 23 е 10+13
десетте дни и разликата в календарите???
134 беше в стихотворна форма
@Bibi
задача 157=134+23
а 23 е 10+13
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@Bibi
задача 157=134+23
а 23 е 10+13
<div align="right">Originally posted by Wise*-*03/02/2005*:* 16:28:54</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ключа тъй вярно е във календара,
но СетКом, какичките, недейте безразборно бара...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Трябва да се търси нещо свързано с тези хора, които са и участници във форума. СетКом модератора може би е Ivo_tm. Кажете, кой е Григорий.
edit: ама Ivo_tm не е жена, та дайте предложения, коя може да е модераторката.
<div align="right">Originally posted by BlindVictim*-*03/02/2005*:* 15:46:44</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
BlindVictim, тук вече ме почеса по пагона. []
1. Не съм "модератор на СетКом", само на раздел "Логически задачи". Е, той си е към СетКом, ама се води "отделен форум"... []
2. Lupus също е модератор на този раздел, но и на други раздели в СетКом.
3. Че не съм жена, не съм, и [плахо] смея да твърдя същото и за Lupus. <font color="blue">[joke []]</font id="blue">
Може не номера на задачата, а датата, на която е била давана да ни трябва, не знам.
Обаче имам подозрението, че Хамлет и Дон Кихот са превъплатени участници от този раздел...
/offtopic
Дон Кихот, рицарят на Печалния образ знаете ли как се превежда на турски? [8D]
//Аватарите на КрИс и BerkStock са "смъртоносни". Може да има и други подобни.
Някой сеща ли се за задача, в която има датчани? Или нещо дългокрако? Или сънища...
Дайте да си обменяме идеи и да направим колективно решение.
Ето например идея от мен (не знам дали съм на прав път де...)
По кое време се е приемал Григорианския календар в техните държави (имам предвид героите)
@Bibi - Пусни си ICQ-то - по-лесно ще е...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Може не номера на задачата, а датата, на която е била давана да ни трябва, не знам.
Обаче имам подозрението, че Хамлет и Дон Кихот са превъплатени участници от този раздел...
/offtopic
Дон Кихот, рицарят на Печалния образ знаете ли как се превежда на турски? [8D]
<div align="right">Originally posted by Bibi*-*03/02/2005*:* 14:36:48</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Биби, ти вече ги каза двамата.
Дон Кихот == ДЗвер
Хамлет == Hrom
IvO_tm, аз принципно по другите раздели на форума не влизам, та НЕ съм запознат много с това, кой мародераторства. [:D]
Просто през краткото си пребиваване тук съм забелязал, че ти модераторстваш в този раздел и.... така. [8D]
@ДИД,
с Миранда съм. Днес не иска да се конектне с моя номер. Нямам представа защо. Ако някой се сеща какво да й бая, да помага...
Имам идея...
Гледайте аватарите на форумците.
КрИс e с аватар на Смъртта - той може да "бан"-ва "айпи"-та!
Мислете сега нататък... аватари на Дон Кихот [имаше такъв, но на кой беше...] и на Хамлет... []
<font color="blue">//Докато се усетя за аватарите, тя Bibi се усетила преди мен... []</font id="blue">
@BiBi - Sorry, но Miranda даже не съм и виждал как изглежда[xx(]
ОК за задачата: струва ми се, че малко дадохте воля на въображението си. В самото начало Krusteva намекна, че се върви в правилна посока с идеята за календарите.
Добавено:
Дон Кихот - си има такъв юзър. За аватар не знам. Но Дон Кихот е дама, ако не греша
<font color="blue">Пак добавям:
Дайте си мнението за идеята ми, моля.
Според мен е обвързано с датата на приемане на Григорианския календар в Дания. Какво ще кажете?</font id="blue">
Аз мисля, че е свързано с календара на СетКом
Не може да няма връзка с форума -
това е идеалната връзка - календара и форума
но нямам идея повече
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз мисля, че е свързано с календара на СетКом
Не може да няма връзка с форума -
това е идеалната връзка - календара и форума
но нямам идея повече
<div align="right">Originally posted by Wise*-*03/02/2005*:* 17:15:40</div id="right">
Ъ-ъ-ъ-ъ, Нье!
Жокерите не стоят за красота или пък поста да разточат,
те там са истинският път да ви посочат...
Чети ги ти внимателно,
мисли последователно!
Така е то, като не ходите из другите раздели на форума.[}]
Я да видим кой първи ще открие коя е единствената жена-модератор във форума?[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Така е то, като не ходите из другите раздели на форума.[}]
Я да видим кой първи ще открие коя е единствената жена-модератор във форума?[:D]
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*03/02/2005*:* 17:28:17</div id="right">
Lupus, Sunny ти недей забърква,
аудиторията недей побърква...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
@Krusteva,
Тя и без това е ошашавена.[8D]
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*03/02/2005*:* 15:54:15</div id="right">
@Krusteva - Безкрайно прав е!! [}]Послушай го!
И се вземи в ръце и пусни някой смислен жокер най-накрая[]