Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 34 от общо 34

Задача - Дългата междинка...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Evy
    Evy е офлайн

Тук е от
    Jan 2005

Уф!!! Вече половин час се пуля на Stage 3 - чак забравих да мигам! И пак не виждам никакви букви! Вече започнах да си мисля, че имам проблем с очите. Верно, че имам половин диоптер и астигматизъм, но чак пък да не мога да различа някакви си буквички...

Моля за някакъв жокер - например с какъв цвят са изписани пустите му буквички...

2.  

3. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

@Evy,

Явно нямаш опит да виждаш такива картинки. Това не става с пулене, цъклене и взиране. Трябва веднъж да "прогледнеш" и после ще можеш да виждаш всякакви подобни. Поради технологията на получаването им, тези изображения се виждат по-лесно от хората, с проблеми в зрението. Причината е в това, че тези хора умеят да разфокусират погледа си.

Можеш да пробваш следното: приближи се доста до монитора и се опитай да се съсредоточиш във въображаема точка, която е далеч зад стъклото. След това започни бавно да се отдалечаваш назад, без да забравяш да гледаш измислената цел "в далечината". Ще забележиш как изображението придобива вид като че ли е зад кристално стъкло и е тримерно. Впечатляващо е, затова ти разказвам всичко това. Ако въпреки усилията не успееш и решиш да се откажеш, просто свирни и ще ти съобщя адреса на 4-тия пъзел.

Успех! []

4. Evy
    Evy е офлайн

Тук е от
    Jan 2005

Bibi, искрено благодаря за съвета, но явно проблема е в мен - не мога да "прогледна" и това си е. Разочаровах се от себе си. Май само аз не успявам да ги видя тези буквички. Различих единствено 2 букви - S и Y, но най-вероятно ми се е привидяло или пък ми се иска да съм ги видяла.

Както и да е, ще се пробвам още веднъж и дано ги видя този път, че вече сериозно ме болят очите.

5. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Не се мъчи. Ако ти е интересно винаги после можеш да се върнеш и пак да го погледаш. Адресът е:

o.htm

(пише го в центъра на картинката, с големина около 1/3 от шареното поле и пак в същия шрифт)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Междинка
    От nikolin във форум Логически задачи
    Отговори: 3
    Последно: 10-04-11, 01:27
  2. Дългата ръка на Купертино ;)
    От sclera_bg във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 21-10-06, 04:28
  3. Конска междинка
    От Bibi във форум Логически задачи
    Отговори: 20
    Последно: 22-09-06, 14:58
  4. Задача междинна (Дългата междинка... Vol. "n")
    От IvO™ във форум Логически задачи
    Отговори: 12
    Последно: 03-08-06, 12:23
  5. Междинка (Приказка)
    От Edin_Lud във форум Логически задачи
    Отговори: 5
    Последно: 20-08-05, 16:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе