Биби, гледам едно странно неравенство:
?R?RELE>RUD
Какво ли му е решението?
Биби, гледам едно странно неравенство:
?R?RELE>RUD
Какво ли му е решението?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Какво ли му е решението?
<div align="right">Originally posted by dedis - 25/03/2005 : 21:43:40</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ВЯРНО [?]
Тази задача конкретно към <font color="purple">Bibi</font id="purple"> ли е или тези, които знаят отговора, да си траят [?][]
Към всички, разбира се!
Хайде, решението е пред очите ви...дори го пипате.
Ей Иво, извади си ръката от джоба, не е там!
БИБИЕВЕЛИКА
ПП. Добре, че имам без да искам и червени букви по клавиатурата![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">БИБИЕВЕЛИКА
ПП. Добре, че имам без да искам и червени букви по клавиатурата
<div align="right">Originally posted by kamenf*-*25/03/2005*:* 2245</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Точно така!
Не се съмнявам, че Един Луд и Иво също я решиха от раз.
Е...да чакаме пепите.
На мен не ми стана ясно какво пипат всички...
Биби или това което е в джоба на Иво [?]
След малко (15-20 минути), че трябва да я нарисувам.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">На мен не ми стана ясно какво пипат всички...
Биби или това което е в джоба на Иво [?]
<div align="right">Originally posted by Edin_Lud*-*25/03/2005*:* 22:30:02</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хей, хей, хей... дръжте ръцете си далече от джоба ми - нито ми е обществен, нито съм го обявил на търг... [][:P]