Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

Задача 272 (По Пътеката и до Онзи Без Глава)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

@MitkoS,

опитвам се да мина по твоите стъпки.

Кривата от ред 2 така ли трябва да ми изглежда:

А после за правилата: как разбра в какъв ред да се прилагат?

По другия въпрос Edin_Lud има много добро предложение:

"онова отдолу" е манекен. Който не всява ужас, защото е нормално да бъде без глава и крайници, по витрините има доста такива.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Слава тебе, @MitkoS, нека стомните ти никога не са изпразнят и нека свършваш така сякаш едва започваш.

Надявам се да беше забавно, считайте като гореща препоръка Kovenant.

@Bibi, мини по кривата на Хилберт от трети ред, започвайки от горна лява клетка.

Паднал ми е домейна, малко по-късно ще пльосна картинче.

И да, манекена не [винаги] всява ужас. Макар и обезглавен, разполовен или лишен от крайници.

Ей ви матрицата 8x8 (2^3 от 3ти ред на Хилбертова крива), като се пътува през нея нещото лъсва щастливо като рис пред гълъбарник.

//ля

http://infinitechaos.net/Kovenant%20...0Mannequin.mp3

//ля-ля

И ако на някому все още се мержелее фабулата и развръзката, MitkoS извоюва по блестящ начин победата. Една топла бира и потна жена за него.

4. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Първо искам да благодаря за пожеланията, въпреки че противоречат на женската интуиция. Така де, ако свършвам така сякаш едва започвам, то жената няма да е потна.

Имам усещането, че повечето автори на задачи в тоя форум, са еволюирали до някакво съвършенство, в смисъл, че от всякакви дребни житейски случки успяват да произведат интересни задачи или части от задачи. За мое съжаление моята глава е в много ранен етап от тая еволюция. Силичките ми едвам стигат за нещо като междинка и то единствено ако успея да дочуя нещо оттук оттам.

Искам да предам следващата задача на Wise и IvoTM, като някаква компенсация за невъзможността им да дойдат на срещата на 25-Юни.

За разлика от тях, аз имах някакъв избор, тъй като в 19:50 прочетох за срещата в 20:00. Също така Wise често намеква, че е започнал да се поти прекалено много. Нека ни го върне.

5. Member
    Тук е от
    Mar 2005

//off

Женска интуиция? Свършвай със същата страст, ярост, пълнота, с която започваш.

Без повече полемики, без повече спекулации, @MitkoS, съдбата на следващата задача лежи в ръцете ти. Разби ми хрумката с лекота, дай да видим сега твоя такава, а? Ако ли не, някой да дава нова задача, ракиено време дойде.

//все off

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Ще попрехвърля "отговорността" на Wise, защото, първо, в момента не съм си вкъщи и нямам достъп до "архива си" и, второ, защото Wise е "женен с деца". [] [в което няма нищо лошо, разбира се, ама все пак да уточня, защото съм забелязал, че по икиндия настроението му леко се помрачава, а трябва да е обратното... [:P]].

А за InfiniteChaos в момента звучи парчето <font color="blue">"I Could Care Less"</font id="blue"> на <font color="red">DevilDriver</font id="red">. [][:P]

7. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Ааа - не !

Нямам никаква заслуга за решаването и няма да задавам никаква задача.

Дори и междинка. Ако някога двата електрона в тиквата ми осъществят контакт и породят мисъл, така че да реша нещо - ще помисля.

Засега ще ми трябва цяла вечер да разбера какво точно е решението на тази задача. Още асимилирам условието. Все пак разбирам от каки, а не от криви. Понякога и от криви каки[:P].

Не ме бройте засега!

А на @Ivo_Tm ще отида специално на гости по икиндия и ще водя някоя от щерките (не двете, че ще изгубим един модератор) - такива задачки ще спретнем...........[:P]

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2005

//off

@IvoTm [] не мога да бъда повече щастлив от твоят поздрав, наистина. Буквалиста в мен хлипа, но метафориста твърди, че ескалацията е безсмислена, всите сме помпозни грандомани. Salute, Type O Negative - Black No1.

//on

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">//off

Salute, Type O Negative - Black No1.

//on

<div align="right">Originally posted by InfiniteChaos*-*28/06/2005*:* 20:29:15</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Хихи, мерси, и <font color="blue">"Christian Woman"</font id="blue"> си ме кефи на тях, а също и <font color="blue">"My Girlfriend's Girlfriend"</font id="blue">. []

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. аудио глава за technics RS-BX626
    От didoalfa във форум Аудиотехника
    Отговори: 6
    Последно: 17-06-14, 11:47
  2. Електроника за HDD и цветна глава...
    От Garu във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 27-01-06, 20:15
  3. Как да отпуша глава на мастиленоструен принтер
    От NikolayBach във форум Общ - хардуер
    Отговори: 7
    Последно: 26-06-05, 18:48
  4. Проблем с черната глава на HP920C
    От Korg във форум Общ - хардуер
    Отговори: 19
    Последно: 28-09-03, 19:55
  5. Глава за принтер на HP
    От nniki във форум Общ - хардуер
    Отговори: 4
    Последно: 08-05-03, 21:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе