Първоначално публикувано от Edin_Lud
Те това исках да прочета..
* :banana: :Super:* :banana:
Браво на вас!!!
Първоначално публикувано от Edin_Lud
Те това исках да прочета..
* :banana: :Super:* :banana:
Браво на вас!!!
Ама някой да не би да се е съмнявал, че Bibi няма да я реши??
Браво е твърде малко - поклон, каки
Браво на всички - страхотни сте и се гордея с вас! За Bibi - мастика с айрян [или бира с баклава]!
P.S. Знаех си, че с тези "ц-и-ц-и" отначало, доникъде няма да стигна... :knuppel2:
Малко ме е яд на автора, че* е побликувал решението без коментар, но сигурно му е неудобно да произнесе България, тъй като в момента това е мръсна дума на острова.
Ние обаче много добре си знаем кой точно реши задачата. И както се вижда и от по-горните постове, се въхищаваме от Bibi и се радваме. :Super:
И Edin Lud много помогна, ама си трябва търпение и упоритост.
Тук случаят не е България или неБългария. В сайта със задачките всички решения се публикуват без да се обявява победител. Просто дават верния отговор след като някой отговори или се доближи максимално до него - както е в нашия случай.Първоначално публикувано от MitkoS
До сега съм давал 2 нерешимки от там и много се кефя, че ги разбиваме за много по-кратко време от участниците там.
Поздравления за Bibi и нейната упоритост
Предлагам темата да се отлепи и по етапния ред да заминава в архива, а аз ще дебна за нова нерешимка...
Нека престои още малко. След няколко дни ще ги отлепя и двете "нерешимки".
О! Не и двете!
Моля другата да си поседи още, че автора пак го отвлякоха извънземни и отново изчакваме реакция от него...