Отдавна мислехме с Bibi подобна задачка - по-точно аз исках да не се заблехосва по чужди форуми, а да си я прикоткаме тук. Не можах да се справя сам и каката ми подаде лапа. Считайте, че само идеята е моя - всичко останало дължим на Bibi. Затова и се осмелявам да я постна. Това си е и нейна (много даже) задачка.
Какво очаквате да видите когато обърнете неизвестната плочка?

и 6:1 в групите - ***** с/у Камерун)
, защото е ясно. Отново не успях да се проявя като добър художник, затова моля да ме извините. Цветовете, които @Edin_Lud излъга, че не може да разбере, са уникални (с изключение на черното) за всеки отбор. Като пример ще дам България- бяло, Бразилия- жълто, Швеция- червено. Липсващата плочка всъщност е четвъртфиналният мач между Швеция и Румъния. Завършват наравно 1:1 в редовното време и 2:2 след продълженията, а при дузпите Швеция побеждава с 5 на 4. Шведите са червени, а румънците- тъмнолилави. Сега, разбира се, има два варианта: или червеното е отдолу, или лилавото. Аз съм избрал червеното да ми е отдолу. При резултата също има два варианта: или 5:4 (както е записан резултатът навсякъде), или 7:6 [ако вземем за пример България- Мексико (1:1 в редовното + 3:1 при дузпите= 4:2)]. Аз избирам 5:4, защото плочка от домино със 7 точки не съм виждал. Както виждате има много варианти и аз съм избрал един от тях. Не знам дали е верен и не ме интересува особено. Просто сега трябва да преодолея шока, в който изпаднах, след като прочетох задачата на @Wise и @Bibi и отговора на @Edin_Lud. Явно лудият не е един