Още на входа на бара забелязах, че проверяват личните карти на всички. Помислих си, че е заради годинките - трябва да си пълнолетен. Даже доста се зарадвах, когато ми поискаха и моята..... Каката ме върна на земята - не се допускали родени на 29 февруари...Традиция някаква, суеверие.... Вътре малко си оправих настроението, защото беше уютно и след няколко водки кротко си слушах класическа музика (леле колко ли са били). По едно време забелязах, че на съседната маса се празнува рожден ден. То май рожденичката забелязах по-скоро , ама как да не я забележиш.... струваше си). Нямаше да обърна чак такова внимание, но и една от дамите на нашата маса предложи тост по случай рождения си ден. Е това вече ми дойде множко. Как се случиха родени в един ден. И все засукани такива..... В тази връзка поитах Биби колко са посетителите, че да има родени на един ден. Тя ми отговори, че ако смята и нас двамата, има вероятност над 99% да има поне двама души родени на една и съща дата. Е, това си е почти сигурност, но и двете да са жени –възразих аз! Ако броя и себе си, то да има две жени, родени на един и същи ден ще е по-вероятно отколкото да няма - контрира ме тя.
Колко бяхме мъжете/посетители/ в бара?