ммм.. не съм руса, ама ако трябва ще се изруся![]()
Не обичам да се цитирам, но...Първоначално публикувано от Edin_Lud
![]()
ИЗВИНЯВАМ СЕ!!!Първоначално публикувано от Silviya
Сисе, извинения се приемат само на голяма сватбарска маса с непорядъчно количество алкохол, яйца по двойки и руси девойки.
хм.. Ивчо, сватбарската маса - на 9 май
а девойките ще ги изрусим, щом трябва...![]()
В този ред на мисли, май наближава времето да се мисли за лятната форумна сбирка...
Подкрепям отговора на KamenF, за така поставената задача. Предлагам неговия отговор да се признае за верен или поне да получи едно потупване по рамото за подхода...
(на мен лично повече ми харесва от този с езиците...)
хихи аз цяла седмица ги сънувам тия стражи как правят сложни калкулации, а то се оказва, че и те даже не знаели какъв е отговора... пфу ... язък, че и за масите няма мога да се класирам![]()
Аз пък бях стигнал до извода, че стражите са се познавали с търговеца, селянката и монаха, а си мърморят разни числа за заблуда на противника.Първоначално публикувано от dark
![]()
те и двата отговора са на kamenf
и той заслужава не само потупване по рамото, а направо поклон![]()
![]()
А ти заслужаваш да се обърнеш обратно и да направиш същото ( и Kamenf да е отзаде - заслужи го)Първоначално публикувано от Silviya
Не се обиждай - това ми е вродено![]()
Търсят се първа,втора и трета резерва на @kamenfПървоначално публикувано от Wise
Желаещите да се обадят!
Абе, ей! Я оставете момичето на мира, че ще вадя коженото мандало...![]()
Ехххх, спряхте коня от раз, т.е. "разконспирирахте" момичето (на късмета), не ви е срам!
Камене, засрами се бе, виж как те лансират по другите форуми, кажи едно "благодаря" поне, хихи!
И тъй като Силвия ми е годеница, ще ви помоля да й прощавате грешките занапред...![]()