... и прах в очите.
Първо пазачът отвори не каквото му е работата, след което ракетата гръмна и се образува голяма снежна топка, която се затъркаля към?
Рабира се, ще е от помощ, ако си припомните, че след това дойде едно голямо разочарование...
... и прах в очите.
Първо пазачът отвори не каквото му е работата, след което ракетата гръмна и се образува голяма снежна топка, която се затъркаля към?
Рабира се, ще е от помощ, ако си припомните, че след това дойде едно голямо разочарование...
Имам чувството че някой е чел Мечо Пух наскоро?
Почти е сигурно, че все някой го е чел наскоро, чете го сега или тамън ще започне да го чете... като гледам колко сме се размножили напоследък.
Но това няма общо с нашия случай...
Пазачът си е известна личност... от доста отдавна. Може би от там ще е най-лесно. (Ако не ви блесне и заглавието де)
Разочарованието беше нещо такова, нали?Първоначално публикувано от kamenf
"О! Не. Пак ли?" - саксията с петунии.
Мммм.... Тцъ! Тези, които гледат "повърхностно", обаче, виждат просто глазура...
ПП:
Абе, изобщо, да се гледа през крив макарон е трудно, но ако той (макарона) е просто дълга тръба... Е, през нея се вижда по-лесно.
Тая тръба ми прилича на телескоп (или перископ). А снежната топка - на някаква комета.
И през цялото време, все "Пътеводител на галактическия стопаджия" ми е в главата, а чак след това се сещам за "Мечо Пух".
Всеки със собствените си деформации :P.Първоначално публикувано от MitkoS
Оставете книгите на мира... "Нещата" са първо доста отделно и чак после може да се намери общо между тях. Мисля, че ако се намерят две-три от "нещата" и ще просветне и цялото. Както казах и по-рано - почнете да речем от пазачът - каква му е работата, кой е... айде да помогна и още малко - той е двулик.
Хайде да търсим "нещата" заедно. Всъщност то какво има да ги търсим. Би трябвало да са това:
- заглавието
- пазачът
- ракетата
- снежната топка
- разочарованието
С очила, без очила, се тая, аз поне друго "нещо" не виждам.
Първоначално публикувано от kamenfПазача май се прави на клапан или на диодПървоначално публикувано от kamenf
Пазачът май е Янус - римския бог , който отваря вратите.
Снежна топка - лавина?
Нещо за демократичните промени да е? Лавината се движи към Европа.....
//Нещо смътно ми напомня за Стругацки "Понеделник започва в събота" , ама репликата да оставим книгите......тцъ
а нямам време да ровя - ще пиша каквото ми светне в мрака
"Ни пуха, ни пера....."
Айде и аз да ре-постна:
Пазач - презерватив, Durex
Ракетата гръмна - изпразване
Снежна топка - семенна течност
Разочарование - сетете се сами какво е станало...
Най-накрая имаме едно... Янус си е и бог на началата.