Таблетки, за почистване на кафе-машина или оцет в резервоара.Първоначално публикувано от IBANEZ_
Таблетки, за почистване на кафе-машина или оцет в резервоара.Първоначално публикувано от IBANEZ_
Едно пакетче лимонтозу в резервоара за водата и си готов!
С оцета става много бавно и не чисти котления камък добре.
Срещу 8лв си купуваш нов диск и ти е чиста работата. Пробвал съм с препарат за кафемашини, механично почистване и не става. Най-лесно с нов диск.Първоначално публикувано от IBANEZ_
Не става с оцет или лимонена киселина, защото проблема не е във варовика, а във задръстването на клапаначето с кафе.Първоначално публикувано от Kasap
А този въпрос вече беше доста дъвкан тук: http://forum.setcom.bg/index.php/topic,43248.0.html
Ето какво ме събужда всяка сутрин вече 4-та година със силно и ароматно еспресо.
https://www.youtube.com/watch?v=dybkw0xUyvQ
Аз имам две ръкохватки. Едната е за цедка с крема диск, а другата е за обикновенна цедка. От години ползвам тази с кремадиска. Става по хубаво кафето, а и без кремадиск едрината на кафето трябва да е много прецизно подбрана.
Мнда... и аз щях да питам колегата freelander, какво против крема-диска има.
Какво ще кажете SAECO VIA VENETO DE LUXE SILVER , Saeco Nina Greyили SAECO ARMONIA коя си заслужава най- много.
Е пак то ако се само дизайна ще взема най- евтината друга разлика няма ли освен че едната топли чаите май беше Армониа. Засега съм се спрял на SAECO VIA VENETO какво ще кажете за DELONGHI BAR-14F, коя повече си заслужава?Първоначално публикувано от Kasap
Delonghi BAR-14F в никаквъ случай. Задължително Delonghi BAR-14CD. В противен случай ще трявба да си купуваш нова ръкохватка, която не е 20лв колкото е разликата в цената.
Тази дъвка я дъвках навремето... . Имам Via Veneto, от която съм доволен. За цената си, беше идеална. Кафето е разкошно, но всеки си има критерии. Познавам хора, които и сами си пекат го пекат дори...
Под сурдинка ще спомена, че DELONGHI BAR 6F(EC-7) прави много хубаво кафе. Ха сега ми скочете!
Има истинска кафемелачка и ръкохватка със и без крема диск.Първоначално публикувано от freelander
freelander, Санчовците са хубави за цената си. Мидеята - не...
А по темата - имам и "Бразилия". Но на Via Veneto, кафето ми харесва повече... както казало котето.