кажете каква микровълнова за около-100-120лв да си купя?
кажете каква микровълнова за около-100-120лв да си купя?
Ако нямаш големи претенции за дизайн и ала бала, отиваш в кой да е техно..... гелдаш някоя с 3 години гаранция и я вземаш. Моята е някаква САНГ върши работа при тов а имитира цвят ИНОКС - сиреч е сива. Аз ти препоръчвам да е с врътка т.е. механичен програматор.
Най-обикновенната, ако не искаш доста дадени пари да ти отлежават по сервизи. С 2 врътки - мощност и време. Имах Делонги - 2 пъти на сервиз за 2-3 год, заради електрониката/то бяха дисплей, сензорно управление и т.н. .., сега е елит /бесна марка/ възможно най- евтината търсих, ама работи безотказно години вече. Ако откаже - на вторични и нова. Ма тя работи
И аз съм за най-евтината с две врътки - мощност и време.
За "бЕсната марка" -> познати държат малко магазинче. На ден се стоплят към 50-60 закуски + напоследък научили и клиентите да им размразяват кайма и пилешки замразени. Не е мръднала микровълновата повече от година.
У нас сме с Панасоник от няколко години, на ден се ползва поне по 4-5 пъти и до сега не е направила нито един проблем. С електронен програматор и дисплей е, което за мен е голямо удобство. Може и на късмет да е, но работи отлично въпреки по-сложната електроника!
аз пък имам някъв боклук аз ли не му зам настройките или кво.... ама едни чушки 5 мин не може да ми стопли седя и си мисля по добре да не я бях я копувал!!! По-добре на печката за 5 мин ще станат и 6 да са ,но поне ще станат...
при микровълновите печки се топли много бързо, само ако продуктът е поставен в съд с капак, като той е леко открехнат.
Панасоник са добър вариант но са с малък литраж,и излизат скъпи.Самсунг като че ли е наи приемливият вариант,дълги години бяха фаворит -имат много модели и са със свестни цени при 20 и 23 литровите модели,механични и т. н.
Имам LG,само 2 врътки-време и мощност.Без грил.Подариха ни я за сватбата.Вече 8 години работи без проблем.
има едно LG на промоция в ТЕХНОПОЛИС за 119.90лв дигитална с грил 23 литра. За тези пари е добър вариант
Абе братко, хората ти написаха ...
Мидеа, Нео, Сенг-Менг, едно и също е.
Дай сега да напишем дисертации за всички от стотиците китайско турски измекярски модели на пазара.
Определяш си горната граница на цена, вземаш жена ти, ако си женен, отивате в магазина и си избираш.
Най големия литраж, с механични врътки, inox ако е възможно.
На мен ми предстои покупка и ще взема най евтината от Технополис или Техномаркет. Дори няма да гледам марката.
Българите сме майстори на празните приказки за нищо.
Днес присъствах на минискандал в магазин "За един лев".
Темата беше "Колко години е гаранцията" на едно мултифункционално устройство, радио + часовник за 6 лева.
Половин час локуми и не издържах, отидох в съседния магазин.
Купихме за тъщата Мидея (с електроника,дисплей,чудесии).Засега година и нещо бачка.С уговорка,че я взехме от Кауфланд.