Резултати от 1 до 3 от общо 3

Каква камера да си купя от САЩ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2007

Каква камера да си купя от САЩ?

Здравейте на всички от форума! Искам да ви попитам каква камера да си взема от САЩ - задължително ли да е на система PAL или може да е на NTSC. Там повечето камери са естествено на NTSC, изключение правят само Сони. Интересува ме тази камерата (SONY DCR-HC96? Имате ли мнение за нея? Там тя е 508$, а тук е 1089лв т.е. с над 350лв по-евтина е.
    1. http://www.amazon.com/Sony-DCR-HC96-...0735634&sr=1-2
    2. http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09021530
    Просто имам възможност да си купя оттам камера, тук ще си снимам непрофесионално разбира се, мога да правя обработки на видео с Premiere и с някои други програми Vegas и др.
    Ако ще е на PAL ще се вероятно Сони, но дали да е MiniDV или да е HDD и се колебая за това да е с 3CCD, но пък скача цената.
    Повече от 600$ не бих дал за камерата която ще си купя нова от САЩ.
    Чакам коментари и предложения фенове на форума и на КАМЕРИТЕ!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Re: Каква камера да си купя от САЩ?

Повечето съвременни ТВ имат на видео хвода подръжка на NTSC сигнал, а при LCD и PDP вече не знам ТВ, който да го няма. Но определно ще ти е по-лесно да е PAL камерата. Да ти кажа, най-добре е да е с HDD, заради времто на запис, но ще ти трябва обезателно втора батерия, там не вярвам да са много скъпи както "В наше село" консумативите, така че съвета ми е да си вземеш възможно най-коравата батерия за камерата, а ако цената е добра направо две, с което ще елиминираш ползването на стандартната батерия и ще си осигуриш доста време на запис без прекъсване. Плюс това При HDD записа има възможност да варираш в качеството на записа от 720х576 на 9MB/s, до 320х240 на 2MB/s. Като на един 20 GB диск имаш възможност за запис на максимално качество от 3 часа.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Re: Каква камера да си купя от САЩ?

Определено поддържам мнението на LUDIA , особено за HDD.
    За непорофесионална работа направо давам първият ми попаднал пример:
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09022908
    Даже имах възможност да се убедя в качеството на видео, направено с подобен модел, освен това дават абсолютно всичкият софтуер, необходим за последваща обработка.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 5
    Последно: 09-01-11, 22:30
  2. Каква камера да си купя?
    От WeAllDie във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 14
    Последно: 25-04-09, 12:58
  3. каква микровълнова да си купя?
    От mpn68 във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 12
    Последно: 25-02-09, 22:36
  4. Каква камина да купя?
    От Lider във форум Отопление
    Отговори: 1
    Последно: 17-04-08, 15:55
  5. Каква записвачка да си купя?
    От Crusader във форум Общ - хардуер
    Отговори: 13
    Последно: 22-09-03, 08:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе