-
Re:Микровълнова фурна /FAQ - избор, обсъждане, мнения
Моята е Аляска от Метро за 240 кинта с ДДС и е 38 литра ...
Има грил, микровълни, конвекция и смесено между тези трите.Настройва се мощността от 10% до 100%, програматори, програми и ала-бала...
Замислям се по нататък да я "хвърля" на вилата или село, защото на практика си става и като обикновенна печка само където няма плот/ове(защото е ФУРНА) .Досега е преживяла доста токови удари включително вчера.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от tony34al
Сложете и некоя Мидея в списъка, та да мога да гласувам :laugh:
Готово - добавени са 3 марки.
-
Я да си добавя и великата ТМ марка НЕО, че да мога и аз да гласувам :)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от КрИс
Я да си добавя и великата ТМ марка НЕО, че да мога и аз да гласувам :)
"Други" също би свършило работа, стига да не държиш, да си уникален. :)
-
Отговор: Микровълнова фурна /FAQ - избор, обсъждане, мнения
Сега, виждам темата ;) Moulinex Y 85, прозведена във Франция, един микропревключвател на вратата
съм сменил тази година.Печката е купувана 1996 от Образцов дом.Аааа, вътре почти всичко е Siemens ;)
Сега бих си купил пак Moulinex но с хлебопекарна.Има само навън обаче.
-
Здравейте, вчера както винаги реших да ползвам микровълновата, ама не стана работата.
Оказа се, че изгоря http://hardwarebg.com/forum/images/s...d/facepalm.gif и сега гледам марките, ама с моя бюджет няма голям избор.
Парите, с които разполагам са 100, ако наистина си заслужава 150лв.
Идват празници и гледам да има пари и за подаръци.
Хвърлих око на тази Samsung GW711K-B , но не знам дали си струват парите.
Така че ще съм благодарен, ако ми помогнете с избора. :)
-
-
Не правете такива работи у дома :)
http://habrahabr.ru/post/239321/
-
Христославе, можеш да добавиш в списъка по-горе и микровълнова Crown. Имам проблеми точно с тази - трафа замина и сега се наложи, за да спестя някой лев да взема от друга микровълнова (друга марка) траф, но смених и магнетрона и диода (комплект от другата). Остана ми да подменя бушона и да стартирам.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Днес поставих предпазителя (бушона) и микровелето тръгна. Държа на нея, защото е Inox.
Микровълновата на която смених трафа, магнетрона и диода е марка Crown MGZ-2080-T5 и за донор използувах Daewoo KOR 630A. Скоро ще трябва да сменя и слюдата, но засега има още живот в нея.
-
Здравейте, скоро си купихме готварска печка Ханза, доволни сме за сега:) . Но се развали микровълновата ни, беше и време и търсим нещо по нашенски на добра цена и качество. Пака попаднахме на марката ханза, има фаца и не лоши параметри(доколкото разбирам аз :) ). Модела е AMM20E80GNH. Ако има някой по запознат с микровълновите печки, ще сме благодарни на мнението му.
Микровълнови фурни Hansa AMM20E80GNH
-
Ползвам микровълнова LG MS-2384B повече от 6г. и съм много доволен. Някой ден, като сдаде багажа мисля пак да заложа на същата марка. Моето предложение е LG MS2382BS.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
PSL
... Moulinex Y 85, прозведена във Франция, един микропревключвател на вратата
съм сменил тази година. Печката е купувана 1996 от Образцов дом. Аааа, вътре почти всичко е Siemens ;)....
А стига бе, на старците е същата, дали не са я взели и те от там. Първата им и единствена микровълнова. Спомням си само, че е мноооого дърта машина, веднъж ключ за пускане е сменян, а вече явно минава пълнолетие и няма намерение да спира. Ех, де ги сега такива машини.
Това ми навява спомен за едни сини корави бг дрелки, Елтос ли бяха, дето само ги сглобяваха в БГ, а чаркалака на AEG, и си бичат по 20 и кусур години.
-
Интересна тема, не съм я видял досега. У дома също работи антика - Samsung M8135G, купувана от магазин на "Югоагент" през 1992 г. За всички тези години единствено 2 пъти са сменяни крушките на осветлението вътре. Работи учудващо добре - доста по-добре от много свои съвременни братя :)
-
Здравейте на всички!
Решил съм да си купя нова фурничка. От всичко изчетено до момента отсях няколко важни за мен критерии:
- да има голям обем
- да е с висока мощност (явно критерий, който ще е на късмет, че всички си измислчт мощностите)
- да има вътрешно покритие - керамика
В момента са ми попаднали няколко модела, които ще споделя с вас и се надявам да ми помогнете в избора на един от тях:
Samsung MS28F301TFS
Samsung GE109MST
Gorenje GMO 23 A
-
Може да разгледаш и тази: http://www.technopolis.bg/bg/Electro...2541E/p/807133
Избягвай микровълновите с напълно черно предно стъкло (като Горенето), защото вътре нищо не се вижда! Нашихме се с един такъв Самсунг...