Здравейте, можете ли да ми препоръчате микровълнова печка от текущо наличните в Техномаркет (поне като марка)?
Защо тия за вграждане са толкова по-скъпи от другите? Каква е разликата?
Мерси
Здравейте, можете ли да ми препоръчате микровълнова печка от текущо наличните в Техномаркет (поне като марка)?
Защо тия за вграждане са толкова по-скъпи от другите? Каква е разликата?
Мерси
Микровълновата какво толкова я мислиш. По принцип най-ценното качество на микровъновите е да може да си регулира мощността, а не да работи на принципа включено изключено. Мощността може да бъде на степени или павно изменяща се. Лошото, че в характеристиките на микровълновите не пише дали са ON-OFF или не. Нарочно ненаписах инверторни, защото не е задължително да са с инвертор за да не са ON-OFF. Аз имах мирковълнова с пет степени и всяка степен намляваше мощността без микровълновата да е с инвертор, който само оскъпява цената.
САМСУНГ за мен е най-добра микровълнова !
Защото тези за вграждане са за вграждане за това са по-скъпи
Микровълновите за вграждане са една идея по-качествено изработени а и повечето са от неръждавейка . За естетика в една нова кухня да не говорим . Има модели мф. за вграждане около 40 литра,който заменят изцяло 50 л. готварска фурна . Като се вземе на впредвид какво ново поколение домакини има ,който готвят на принципа хоп-готово и 40 л. е голяма фурна . Затова всяка стока си има потребител друг е въпроса кой колко пари му се дават .